To je to što me zanima!

Cro Cop: Stariji sin će mi biti u kutu, baš sam u dobroj formi...

Ovo mi je 56. ili 57. let za Japan. Spreman sam, baš sam u formi. Pripreme su prošle bez ozljeda, koljeno je super. Mislim da sam na 107 ili 108 kilograma, rekao je Mirko Filipović
Vidi originalni članak

Mirko Filipović (43) otputovao je u Japan gdje će na Staru godinu u Saitama Areni nastupiti protiv japanskog veterana Tsuyoshija Kohsake (47). Cro Cop je prvi put na svoju borbu poveo starijeg sina Ivana (14), koji će mu biti u kutu. 

- Koliko sam puta preletio ekvator? Malo sam slabiji s matematikom, ali dalo bi se to izračunati. Ma puno puta sam išao tamo. Ovo mi je 56. ili 57. let za Japan. Spreman sam, baš sam u formi. Pripreme su prošle bez ozljeda, koljeno je super, suho je. Mislim da sam na 107 ili 108 kilograma - rekao je Mirko za GOL.hr.

JAPAN DRUGI DOM Stara godina, staro mjesto: Evo kad će se boriti Mirko Filipović

Cro Cop se vraća u Japan, ali ne kako bi se oprostio protiv Kohsake, već kako bi održao formu do zadnje borbe u karijeri koju je najavio za kraj 2018. godine, protiv pobjednika Rizin Grand Prixa, turnira koji je i sam osvojio. 

 

Nije se posebno pripremao za Kohsaku.

- Nema tu neke posebne taktike. U ovoj fazi karijere kondicija je najvažnija. Nema tu sad usvajanja nekih novih tehnika, sve to već znam. Treba ući u njega, ili ga završiti boksačkom tehnikom ili ga baciti dolje pa poluga - dodao je Mirko.

'KOJE DA IZABEREM?' Cro Cop u dilemi: Borit će se u hlačicama s motivom Japana?

Program u Saitama Areni počinje 31. prosinca u 8 ujutro po hrvatskom vremenu, a GOL.hr prenosi sve uživo. Borba Cro Copa i Kohsake je deveta po redu, druga nakon pauze, prevedeno u sate, Duran Duranov hit 'Wildboys' čut ćemo oko podneva.

- Bit će dobrih mečeva, trebalo bi biti zanimljivo - dodao je Mirko.

Mirku će to biti deveti nastup u Saitama Areni na Staru godinu, ima sedam pobjeda i jedan poraz, od Hunta 2005. Planira odraditi još jednu borbu kako bi se pripremio za oproštajni meč protiv pobjednika Rizina na kraju 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 27.12.2017.

    Mirko tebe je opsjeo vrag,trčiš za novcima radi čega si sljep i bez putokaza gdje krenuti,zakrenuti,nagariti!Vidi ti se i po forama,non stop iste,a dosadne,moj sin od 4 godine unaprijed zna šta češ,njemu si dosadan

  • 27.12.2017.

    Kaj u kutu po kazni ili?Dajte pročitaj koju knjigu da malo na izražavanju,pa Modrić je za tebe diplomata kaj se tiče točke,zareza,tablica množenja!!

  • naomi-1 27.12.2017.

    Prića se da pregova s Manolićem za meč

Komentiraj...
Vidi sve komentare