To je to što me zanima!

Cro Cop operirao koljeno, vraća se za 15-ak dana

Mirko Filipović je zbog bolova u koljenu morao otkazati planiranu borbu, a nakon operacije neće dugo izbivati iz ringa, nastupit će već u rujnu
Vidi originalni članak

Odlično se osjećam. U početku moram strogo mirovati, a za oko dva tjedna već ću početi s rehabilitacijom, rekao je Mirko Filipović nakon operacije koljena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu. Iako operacija koljena nikad nije jednostavna, Mirko je siguran da neće dugo izbivati iz ringa.
- Vratit ću se ja u ring već 22. rujna - najavio je Cro Cop i tako otkrio svoj plan za idući meč. Protivnik se još uvijek ne zna, iako se u kuloarima najčešće spominje nizozemski borac Alistair Overeem.
- Volio bih se boriti protiv Overeema, zna se i zašto - rekao je Filipović za borbu s Nizozemcem, iz čijeg su tabora u posljednje vrijeme stizale neke "otrovne" kritike na račun hrvatskog borca.
Filipović je izuzetno nestrpljiv, ove je godine odradio samo jednu borbu i jedva čeka ponovni ulazak u ring. Prije nego krene u novu seriju borbi pod okriljem DREAM-a, Mirko će ipak morati obaviti kompliciranu rehabilitaciju u Zagrebu i Puli.
- Daleko je još kraj moje karijere, nemojte me otpisati - kaže dobro raspoloženi hrvatski borac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 08.07.2008.

    neki dan sere da su protivnici bjezali od njega i odgadjali borbe ali meni se vise cini da je sve to on sam odgadjao zbog operacije da bude 100%spreman za jesen??!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare