To je to što me zanima!

Cro Cop otkrio ime protivnika: Sljedeći u kavezu je Hamilton

Budući da Mirkovi 'dužnici' trenutno baš i nisu na raspolaganju, Filipović nije želio predugo čekati te se ipak odlučio na meč protiv 'manjeg borca' u međuvremenu
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak objavio kako će njegova sljedeća borba biti 28. studenog u Seulu, Mirko Filipović na svom je Facebook profilu sada obznanio i tko će mu biti protivnik. 

Cro Cop će se na Fight Nightu u glavnom gradu Južne Koreje boriti protiv Amerikanca Anthonyja Hamiltona, što je svojevrsno iznenađenje budući da se nagađalo kako se Mirko sprema na novi revanš. 

Upravo su revanši protiv 'starih dužnika' bili jedan od glavnih razloga povratku Mirka u UFC kaveze, no budući da njegovi 'dužnici' trenutno baš i nisu na raspolaganju, Filipović nije želio predugo čekati te se ipak odlučio na meč protiv 'manjeg borca' u međuvremenu. 

Minotauro, kojeg nekako svi očekuju kao sljedećeg borca, izgubio je nedavno i treću borbu u nizu te mu je budućnost u UFC-u upitna, a Roy Nelson ima već zakazan meč protiv Josha Barnetta u Japanu. Alexey Oleinik je pak ozlijedio koljeno te Mirku i nije preostalo ništa drugo no boriti se protiv 35-godišnjeg američkog borca, koji u karijeri ima 14 pobjeda i četiri poraza. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Maldinator 23.08.2015.

    Kockoglavi će okusiti Mirkov LHK

  • maracmarac 23.08.2015.

    daj deda odi u penziju prosle su zlatne godine nazalost

  • IcoVeliki 23.08.2015.

    Noniću(djedu) bi bilo vrijeme da se penzionira jer bi ga mogle snaći nevolje a to djeluje pogubno i na nas koji smo njegovi navijači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare