To je to što me zanima!

Cro Cop uoči borbe u Madridu: Moj protivnik nema što tražiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirko Filipović 27. svibnja obilježit će povratak u K-1 svijet. Na spektaklu u Madridu borit će se s protiv Javiera Jorgea Lorena. Mirko je spreman i ne muče ga ozljede...
Vidi originalni članak

Borba protiv gorostasa Boba Sappa 2003. godine u Saitama areni bila je posljednja Mirku Filipoviću pod okriljem K-1. Nakon devet godina Cro Cop se vraća. Potpisao je jednogodišnji ugovor s K-1. 

- Ubijam, ubijam, treniram dvaput dnevno i nevjerojatno sam spreman - rekao nam je Mirko Filipović nakon potpisivanja ugovora. 

Tada još nije znao ime borca protiv kojeg će se 27. svibnja boriti u Madridu. Na spektaklu koji je K-1 nazvao "Rising", našeg borca očekuje 10 godina mlađi domaći borac Javier Jorge Loren.

- On je solidan borac, nije za podcijeniti. Bit će motiviran pred domaćom publikom, ovo mu je velika prilika da se pokuša dokazati. Bojim se da neće uspjeti. Ovo nije podcjenjivanje ili arogancija, ali bojim se da neće uspjeti. Spreman sam, motiviran, ne muče me ozljede i Loren nema što tražiti - rekao je Mirko za Fightsite.

Vraća se u sport iz kojeg je potekao. U K-1 svijet ušao je '96. godine. Imao je samo 22. godine, a na Grand Prixu je zadivio borilački svijet pobjedom protiv legendarnog Jeromea Le Bannera. Mirko je u kickboxingu imao 24 borbe, a slavio je 17. puta, od čega 11 puta nokautom. Izgubio je ukupno sedam borbi, doživjevši četiri nokauta.

- Lijepo se vratiti u sport iz kojeg sam potekao. Zadovoljstvo mi je što ću nastupiti na prvom velikom turniru K-1 ove godine. To je moj prvi sport, moja prva ljubav. Dat ću sve od sebe - rekao je Filipović.

K-1 MAX Final 16:

Mike Zambidis vs. Chahid Oulad El Hadj

Andy Souwer vs. Abraham Roqueni

Artur Kyshenko vs. Su Hwan Lee

Xu Yan vs. Yasuhiro Kido

Gago Drago vs. Andy Ristie

Yuji Nashiro vs. Reese McCallister

Harut Grigorian vs. Murthel Groenhart

Longern Superpro Samui vs. Chris Ngimbi

Super Fights:

Badr Hari vs. Anderson Silva

Mirko Filipović vs. Loren Javier Jorge

Daniel Ghita vs. Paul Slowinski

Rico Verhoeven vs. Sergei Laschenko

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gradela 24.05.2012.

    jedan pravi high-kick iz starih dana i borba je brzo gotova :)

  • crni83 24.05.2012.

    Mirko samo naprid Hrvatska je uz tebe !!!

  • franko666 23.05.2012.

    Mirko odradi to kako treba ne radi sebe vec radi domacih "rodoljuba" koji te ismijavaju,potcijenjuju.. p.s za nas tvoje fanove ti si svoje odradio i usao u legendu!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare