To je to što me zanima!

Cro Copova posljednja borba protiv Couturea ili Minotaura?

Dva borca su 'u igri', američka legenda Randy Couture i brazilska legenda Minotaur. Borba bi se trebala održati ove godine, a bio bi to lijep kraj velike Mirkove karijere
Vidi originalni članak

Portal mmabay.co.uk objavio je kako Mirko Filipović nije završio karijeru, ali se priprema za posljednju veliku borbu. 

Želi otići sa stilom, pobjedom nad velikim imenom. Dva borca su 'u igri', američka legenda Randy Couture i brazilska legenda Minotaur. S Coutureom se nikad nije borio, ali Mirko je nekoliko puta izjavio kako bi se volio okušati u oktogonu s njim. Od Minotauara je izgubio 2003. godine nakon poluge.

Borba bi se trebala održati ove godine. Portal jedini ima ovu informaciju, a ako je točna, bio bi to lijep završetak velike karijere hrvatskog borca.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • RobertPehar 24.04.2011.

    Mirko moze sudjelovati u zadnjoj borbi,,,,,ali samo kao vodonoša....njegovo je vrijeme već odavno proslo..nažalost ali to je istina od koje se nemoze pobjeći

  • _july_ 20.04.2011.

    mislim da treba poštivati mirka i pustiti da ga još jednom neko nakautira za kraj karijere da ne dobije krila na kraju

  • user_93406 19.04.2011.

    Mah, to više nije borilački sport nego se samo gleda ko će koga više razbit ili ubit, K1 je puno ljepše gledat i tamo pobjeđuju ljudi sa "mozgom" koji se znaju šorat, al ovi, koma, luđak na luđaka i udri, pa tko živ tko mrtav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare