To je to što me zanima!

Croata: Vaso će se iznenaditi; Psihopat: Znaju te mama i tata

'Imam bolje hrvanje, imam bolji grappling, na nogama sam isto bolji. Jači sam fizički, i to puno. On se nikada nije borio  s pravim hrvačem i začudit će se kad ću ga uhvatiti kakva je to snaga', najavio je Croat...
Vidi originalni članak

Borilačka promocija Megdan otkrila je kako će se njihova sedma priredba održati 5. travnja u Novom Pazaru, a jaka će borba biti između Vase Bakočevića i Francisa 'Croate' Barrija. Upravo će ta borba, nadaju se, dići regiju na noge. 

ZAMRŠENA SITUACIJA 'Gazda' UFC-a o Miočiću: Volio bih ga vidjeti protiv Jonesa...

Promocija bi 3. ožujka trebala objaviti najavni dokumentarac 'Izađi mi na Megdan 7' koji bi bio nešto po uzoru na UFC-ov "Countdown", a objavili su već jedan njegov dio u kojemu Barrio i Vaso spominju jedan drugoga. Naime, ovu borbu očekuju već dugo, još iz razdoblja kad su obojica bila u FFC promociji. 

Iako svi čekaju Vasu i Croatu, glavna borba sedmog Megdana bit će ona kickboksača Čede Pantića i Miloša Keljanovića.

- Ne kažem da je loš, dobar je on borac...ono... Ima kvalitetu, ima iskustvo, ima sve, ali samo što ja mislim da sam bolji borac od njega - rekao je hrvatski Argentinac.

UFC 247 Jon Jones protiv Reyesa lovi status najvećeg svih vremena

- Imam bolje hrvanje, imam bolji grappling, na nogama sam isto bolji. Jači sam fizički, i to puno. On se nikada nije borio  s pravim hrvačem i začudit će se kad ću ga uhvatiti kakva je to snaga - najavio je Croat, a Vasa je odgovorio:

ČAK 14 POBJEDA ZA NASLOV Jon Jones obranio titulu protiv Reyesa i ušao u povijest UFC-a

- Taj lik ako misli da može u bilo kojem segmentu borbe mene izdominirati, definitivno nije normalan. Riječ je o liku kojega ne zna nitko. Znaju ga njegovi mama i tata. Neću ga ni ja puno promovirati njega i njegovog debelog menadžera. Ali 'kapiram' ja što on želi napraviti, želi se probiti preko mene kao i svi ovdje - zaključio je Crnogorac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • posten 11.02.2020.

    Bas su mi nekak obojica "mentoli", LOL

  • 11.02.2020.

    Vaso je sprdnja sto se MMA tice

  • krauss 11.02.2020.

    Vaso pa tebe je skoro kruška prebila kod Petraka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare