Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Croata: Vaso će se iznenaditi; Psihopat: Znaju te mama i tata

'Imam bolje hrvanje, imam bolji grappling, na nogama sam isto bolji. Jači sam fizički, i to puno. On se nikada nije borio  s pravim hrvačem i začudit će se kad ću ga uhvatiti kakva je to snaga', najavio je Croat...

17 komentara

Borilačka promocija Megdan otkrila je kako će se njihova sedma priredba održati 5. travnja u Novom Pazaru, a jaka će borba biti između Vase Bakočevića i Francisa 'Croate' Barrija. Upravo će ta borba, nadaju se, dići regiju na noge. 

ZAMRŠENA SITUACIJA 'Gazda' UFC-a o Miočiću: Volio bih ga vidjeti protiv Jonesa...

Promocija bi 3. ožujka trebala objaviti najavni dokumentarac 'Izađi mi na Megdan 7' koji bi bio nešto po uzoru na UFC-ov "Countdown", a objavili su već jedan njegov dio u kojemu Barrio i Vaso spominju jedan drugoga. Naime, ovu borbu očekuju već dugo, još iz razdoblja kad su obojica bila u FFC promociji. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Iako svi čekaju Vasu i Croatu, glavna borba sedmog Megdana bit će ona kickboksača Čede Pantića i Miloša Keljanovića.

- Ne kažem da je loš, dobar je on borac...ono... Ima kvalitetu, ima iskustvo, ima sve, ali samo što ja mislim da sam bolji borac od njega - rekao je hrvatski Argentinac.

UFC 247 Jon Jones protiv Reyesa lovi status najvećeg svih vremena

- Imam bolje hrvanje, imam bolji grappling, na nogama sam isto bolji. Jači sam fizički, i to puno. On se nikada nije borio  s pravim hrvačem i začudit će se kad ću ga uhvatiti kakva je to snaga - najavio je Croat, a Vasa je odgovorio:

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson ČAK 14 POBJEDA ZA NASLOV Jon Jones obranio titulu protiv Reyesa i ušao u povijest UFC-a

- Taj lik ako misli da može u bilo kojem segmentu borbe mene izdominirati, definitivno nije normalan. Riječ je o liku kojega ne zna nitko. Znaju ga njegovi mama i tata. Neću ga ni ja puno promovirati njega i njegovog debelog menadžera. Ali 'kapiram' ja što on želi napraviti, želi se probiti preko mene kao i svi ovdje - zaključio je Crnogorac.

Naši partneri pišu
Message