To je to što me zanima!

"Crveni" uoči Torina: Možemo biti zadovoljni ako ne izgubimo

Nogometaši Splita od četiri hrvatska predstavnika imaju najslabije izglede za ulazak u grupnu fazu Europske lige, s obzirom da su jedini izvukli protivnika iz lige 'petice'
Vidi originalni članak

Torino je tek na polovici priprema, što bi mogla biti mala prednost za RNK Split u četvrtak navečer. U 20:30 u Dugopolju će igrači Ivana Matića u svojoj već 14. službenoj utakmici ovog ljeta tražiti novo iznenađenje. 

- Odigrali su samo tri pripremne utakmice, a s obzirom na to što su pokazali, možemo biti zadovoljni ako u prvoj utakmici ne izgubimo. Primili su samo jedan gol, iz prekida protiv Rubina, a mi u tom dijelu igre nismo dobri kao lani - rekao je trener Splita. 

Zato će tražiti priliku preko krilnih igrača, od kojih očekuje veći doprinos nego u prošlim utakmicama, pa da se ostvari dobar rezultat uoči uzvrata sljedećeg tjedna u Italiji. 

- Ako u Dugopolju ostvarimo dobar rezultat, imamo se čemu nadati. 

U veznoj liniji svoje će mjesto pronaći iskusni Tomislav Dujmović, koji želi da se ponove nastupi kao protiv Černomoreca. 

- Prva utakmica tad nam je bila taktički možda i najbolja. Zabili smo dva gola, trebali smo tražiti i treći, ali i taj rezultat nam je bio dobar. Sad bih bio zadovoljan i s 1-0 - rekao je Dujmović. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LukaŠtefanec 21.08.2014.

    Nitko nije nepobjediv, pa ni Torino. I oni padaju pod većim pritiskom.

  • strmi007 20.08.2014.

    Sretno!Sve se može!

  • Duje1950_1 20.08.2014.

    Sritno Splite, samo hrabro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare