To je to što me zanima!

Osijek u sudačkoj nadoknadi ublažio potop u vrućoj Sofiji

Osijek je teško stradao u Sofiji kod CSKA-a. Bugari su dobili 4-2 i napravili veliki korak prema play-offu Konferencijske lige. Nada je došla golom u sudačkoj nadoknadi
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u prvoj su utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige pretrpjeli 2-4 (1-3) poraz na gostovanju kod CSKA-a u Sofiji.

Strijelci za CSKA bili su Mazikou (30), Carey (39), Caicedo (42) i Jomov (74), dok su oba gola za Osijek postigli protivnici, Turicov (42) i Topčagić (90+3).

Domaći sastav svoju je bolju igru okrunio od početka utakmice okrunio golom Mazikoua, napadač bugarskog sastava prihvatio je loptu na 30-ak metara od Osijekova gola, sjurio se u kazneni prostor pritom se riješivši nekoliko suparničkih igrača i zatim jakim udarcem sa 10-ak metara svladao Ivušića.

Na 2-0 CSKA je povisio u 39. minuti, Turicov je dobio loptu na desnom krilu, ubacio na pet metara gdje je u skoku najviši bio Carey i glavom poslao loptu u mrežu.

Osijek se nakratko vratio u igru samo dvije minute potom,  Fiolić je izveo udarac iz kuta, kapetan Škorić je bio u skoku s dvojicom domaćih igrača te natjerao Turicova da udarcem glavom svlada vlastitog vratara.

No, tih 2-1 stajalo je tek nešto više od minute, ponovno je CSKA probio lijevu stranu Osijekove obrane, ovoga puta za prostor za centaršut izborio se Jomov i točno u glavu pogodio Caiceda koji nije propustio upisati se u strijelce.

U drugom poluvremenu CSKA je poveo sa 4-1 ponajprije zahvaljujući brzonogom Caicedu koji je projurio po lijevoj strani i zatim povratnom loptom na pet metara pronašao Jomova kojemu nije bilo teško zatresti praznu mrežu.

Nadu u povoljan konačni ishod Osijeku je povećao Antov autgolom za konačnih 4-2 u trećoj minuti sudačke nadoknade. Veliku pomoć imali su Osječani od domaćeg vratara Bussatta koji je loše procijenio istrčavanje na ubačaj Miloša.

Uzvrat je u Osijeku za tjedan dana.

 

Idi na 24sata

Komentari 493

  • mihic1 06.08.2021.

    Ali neka ste vi prodali silvu..jurcevic propuh.....

  • kesni 05.08.2021.

    da nema dinama UEFA bi morala organizirat neka ultra pretkola samo ua HNL klubove

  • nightrider21 05.08.2021.

    Bit ce 3:0 ili 4:1 za Osijek u uzvratu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare