To je to što me zanima!

Cuadrado stigao u Juventus, navijači mu nisu dali proći...

Fiorentina, Chelsea pa Juventus. Juan Cuadrado nakon tek 15 nastupa za Chelsea prešao je u Juventus na posudbu. Stara dama ima pravo otkupa njegovog ugovora
Vidi originalni članak

Juan Cuadrado sletio je u torinsku zračnu luku u večernjim satima ponedjeljka. Danas bi tijekom dana trebao potpisati za Juventus. Krilnog napadača Chelseaja dočekali su navijači Stare dame koji mu nisu dali disati.

Cuadrado stiže iz kluba u kojem nije dobio pravu šansu. Juve ga je doveo na posudbu, a torinski klub će imati pravo otkupa ugovora od Chelseaja. Juventus će platiti 1,5 milijuna eura za posudbu i još 25 milijuna ako želi kupiti igrača. 

Kolumbijac je početkom godine iz Fiorentine prešao u Chelsea za 31 milijun eura. U talijanskom klubu u 106 utakmica zabio je 26 golova uz 21 asistenciju. U Chelseaju se nije naigrao. Tek 15 nastupa uz jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Gambit 25.08.2015.

    Cuardado je odlicno pojacanje ali nije zamjena za Pirla i Vidala

  • MARLES 25.08.2015.

    Ma precijenjen igrac ovo je ono sto se zove precijenjen..kad dode medu prave klase nema ga nigdje..Dobar u Fiorentini i odma misle da je kalibar za najvece klubove,u Juveu bi mogo imat sanse jer je tip igraca kakve Juve i nema bas mnogo pa bi mogo ispast"dobar"

  • donandres 25.08.2015.

    vidit cemo sta ce biti od njega, odusevljavao je jedno vrijeme a onda mu se desio chelsea i nema ga nigdje, sad ce imati priliku pokazati da nije zvijezda koja je trajala jedno ljeto i da je imao peh s mourinhom

Komentiraj...
Vidi sve komentare