To je to što me zanima!

Čudesni Messi 'zafitiljio' je 50. gol iz slobodnjaka u karijeri...

Barcelona je u 11. kolu La lige stigla do uvjerljive pobjede nad Valladolidom (5-1). Opet je briljirao Leo Messi koji je zabio dva gola, a u statistike se upisao i Ivan Rakitić koji mu je asistirao za drugi gol...
Vidi originalni članak

Dobili ste prekršaj na 20 metara od suparničkog gola, desno, malo iskosa. Kome biste dali da ga izvede? Pa, naravno, Leu Messiju! Čudesni Argentinac je protiv Valladolida zabio 50. gol iz slobodnog udarca u karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stavio je loptu na desno od gola i 'zafitiljio' je onako samo kako on zna. Perfektno zavrnuta lopta završila je u desnim golmanovim rašljama. Bacio se golman Valladolida, ali bio je svjestan da je takvo remek djelo skoro pa nemoguće obraniti. 

Ovo mu je ukupno 44. slobodnjak u dresu Barcelone, a šest ih je zabio u argentinskoj reprezentaciji. Posebno je bio raspoložen u posljednje tri sezone tijekom kojih je utrpao čak 20 komada. No i dalje zaostaje za Cristianom Ronaldom koji je na brojci od 54 zabijena slobodnjaka. On je 13 komada zabio u Unitedu, 32 u Realu te devet u dresu Portugala. No u Juventusu mu baš i ne ide, ne zna još ni za jedan gol iz slobodnjaka. 

Barcelona je na kraju pobijedila Valladolid 5-1. Barca je povela u 2. minuti preko Lengleta, a izjednačio je Kiko u 15. minuti. Katalonci su opet poveli u 29. preko Artura Vidala, a onda je Leo pokazao svoju magiju u 34. Argentinac je povisio na 4-1 na asistenciju Ivana Rakitića koji je ušao u igru u 60. minuti. Konačan rezultat od 5-1 postavio je Luis Suarez samo dvije minute kasnije. 

Imamo i još jednu zanimljivost za vas. Barcelona je posljednju utakmicu na Camp Nou u La ligi odigranu tijekom tjedna izgubila u svibnju 1998. godine. Tada je bolja bila Salamanca, koja pak danas više ne postoji. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Hristos se rodi 04.11.2019.

    CR7 najveci

  • Syrian 30.10.2019.

    GOAT

  • otprije poznat policiji_811 30.10.2019.

    čudesni Messi se približio na 3 gola do bezveznog Ronalda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare