Obavijesti

Sport

Komentari 47

Čudesni Messi 'zafitiljio' je 50. gol iz slobodnjaka u karijeri...

Čudesni Messi 'zafitiljio' je 50. gol iz slobodnjaka u karijeri...
2

Barcelona je u 11. kolu La lige stigla do uvjerljive pobjede nad Valladolidom (5-1). Opet je briljirao Leo Messi koji je zabio dva gola, a u statistike se upisao i Ivan Rakitić koji mu je asistirao za drugi gol...

VIDEO

Dobili ste prekršaj na 20 metara od suparničkog gola, desno, malo iskosa. Kome biste dali da ga izvede? Pa, naravno, Leu Messiju! Čudesni Argentinac je protiv Valladolida zabio 50. gol iz slobodnog udarca u karijeri.

Pokretanje videa...

00:14

Stavio je loptu na desno od gola i 'zafitiljio' je onako samo kako on zna. Perfektno zavrnuta lopta završila je u desnim golmanovim rašljama. Bacio se golman Valladolida, ali bio je svjestan da je takvo remek djelo skoro pa nemoguće obraniti. 

Ovo mu je ukupno 44. slobodnjak u dresu Barcelone, a šest ih je zabio u argentinskoj reprezentaciji. Posebno je bio raspoložen u posljednje tri sezone tijekom kojih je utrpao čak 20 komada. No i dalje zaostaje za Cristianom Ronaldom koji je na brojci od 54 zabijena slobodnjaka. On je 13 komada zabio u Unitedu, 32 u Realu te devet u dresu Portugala. No u Juventusu mu baš i ne ide, ne zna još ni za jedan gol iz slobodnjaka. 

Barcelona je na kraju pobijedila Valladolid 5-1. Barca je povela u 2. minuti preko Lengleta, a izjednačio je Kiko u 15. minuti. Katalonci su opet poveli u 29. preko Artura Vidala, a onda je Leo pokazao svoju magiju u 34. Argentinac je povisio na 4-1 na asistenciju Ivana Rakitića koji je ušao u igru u 60. minuti. Konačan rezultat od 5-1 postavio je Luis Suarez samo dvije minute kasnije. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid
La Liga Santander - FC Barcelona v Real Valladolid

Imamo i još jednu zanimljivost za vas. Barcelona je posljednju utakmicu na Camp Nou u La ligi odigranu tijekom tjedna izgubila u svibnju 1998. godine. Tada je bolja bila Salamanca, koja pak danas više ne postoji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.