To je to što me zanima!

Teniska izvanrednost: Đoković napravio nevjerojatan preokret

Nije ovo bila tek jedna od običnih pobjeda svjetskog broja dva. U ovom je meču Verdasco imao 1-0 u setovima te čak pet meč lopti u tie-breaku drugog seta. Za pobjedu protiv Đokovića nije bilo dovoljno...
Vidi originalni članak

U polufinalu Dohe sastali su se Fernando Verdasco i Novak Đoković. Pobijedio je Srbin 4:6, 7:6 (9:7), 6:3 i u finalu čeka boljeg iz meča Murraya i Berdycha.

No, nije ovo bila tek jedna od običnih pobjeda svjetskog broja dva. U ovom je meču Španjolac imao 1-0 u setovima te čak pet meč lopti u tie-breaku drugog seta.

Činilo se da mu pobjeda ne može izmaknuti, no onda je Đoković pokazao zašto je jedan od najvećih tenisača svih vremena.

Đoković je do pobjede protiv Verdasca stigao spasivši čak pet meč-lopti Španjolca, od toga četiri vezane.

Španjolac je u "tie-breaku" drugog seta imao prednost od 6-2, a zatim i petu meč-loptu kod 7-6 na svom početnom udarcu, no nije uspio završiti posao.

U trećem se setu frustrirani Španjolac držao do 2-2, no više od toga nije mogao. Đoković je još malo 'udario po gasu' te finiširao meč koji ga je odveo do finala.

Podsjećamo, Verdasco je u četvrtfinalu bio bolji od našeg Ive Karlovića.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • CelaviOsvetnik 07.01.2017.

    Kladara sto posto kada je novak vodio 4-2 prvi set i servirao 50 kvota uživo da će verdasco dobiti prvi set a kada je verdasco imao 6-2 u tiebreku u drugom setu 50 kvota na novaka da će dobiti.

  • 06.01.2017.

    Čak je i Đokara rekao da je Španjolac bio bolji veći dio meča i zaslužio dobiti, na jednu meč loptu se Verdascu totalno skratila ruka, počeo samo prebacivati lopticu kao curica umjesto da je slijedio instinkt i dovršio posao. Murray favorit u finalu, no Srbina se nikad ne smije nikad otpisivati. Australian Open će dosta toga pokazati kako će se odvijati prvi dio sezone

  • Di-noAlić 06.01.2017.

    Mene zanima jeli KUsturica osunećen bijo Kad se vratio na HRišćanstvo jel moro nekkukožu vratiti na pen.s ili? Jeli se kožice bacaju mačkama poslije sunećenja?... Hvala, ako nekih preletača religijskih pa da pojasne, hvala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare