To je to što me zanima!

Čudo! Unitedov golman se iz olupine izvukao bez ozljeda...

Fotografije pokazuju Romerov 170.000 funti vrijedan Lamborghini potpuno smrskan izvan kolnika i ispod zaštitne ograde zabijen u stablo, a ipak, Unitedov golman se izvukao 'bez ogrebotine'...
Vidi originalni članak

Manchester United je potvrdio da je njihov golman Sergio Romero (32) doživio prometnu nesreću blizu trening kampa, a nevjerojatno je da je golman iz svega izašao bez ozljeda. 

Naime, fotografije pokazuju Romerov 170.000 funti vrijedan Lamborghini potpuno smrskan izvan kolnika i ispod zaštitne ograde zabijen u stablo. 

Osim toga, na društvenim mrežama kruže fotografije na kojima je Romero pokraj automobila i telefonira kao da njije samo nekoliko trenutaka ranije izašao iz potpuno smrskanog automobila. 

Jak kao stijena, Romero je, kažu iz kluba, potpuno normalno došao na trening.

NIKAKO NA ZELENU GRANU Težak udarac za United: Mjesec i pol dana bit će bez Rashforda

Romero je drugi golman kluba, a uz De Geu mu se teško izboriti za bolju poziciju. Ipak, dobio je priliku u Unitedovim utakmciama Europske lige, Kupu i FA Kupu protiv Wolverhamptona. U Unitedu je od 2015., kada ga je doveo Luis van Gaal.

LIVERPOOL - UNITED 2-0 Dajte im više tu titulu! 'Redsi' slomili United, City je na -16

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 20.01.2020.

    E moj Romero ko ti dade vozacku. Propao si na poslovnom planu nakon finala mundijala 2014, a vidim i u gasanju nisi jak..

  • Amg 20.01.2020.

    alo taj gallardo sada košta 50 soma eura

  • kormilar 20.01.2020.

    Ima više sreće nego pameti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare