To je to što me zanima!

Čupić: Ne isključujem povratak u reprezentaciju, mogu ja još...

Ribarenje mi pomaže u tome, opušta me, imam brod, odem na more, nema nikoga i predivno je. Ali ne mogu se pohvaliti da sam pecao baš velike ribe. Rekord mi je jedna od 3 i pol kilograma, priznaje Čupko
Vidi originalni članak

Hrvatsko desno krilo, Ivan Čupić (34), pridružit će se skopskom Vardaru na pripremama u utorak, a krajem ove sezone potpisao je s njima produljenje ugovora na još jednu sezonu. Iako ima 34 godine i mnogi su, uključujući i njega, mislili da će do sada biti u mirovini, popularni Čupko kaže da niti ne razmišlja o tome.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček 'kauboja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Timur Dibirov ima skoro 37 godina i igra sjajno. Gledam njega i mislim si: I ja bih volio tako. Prije pet godina sam mislio da ću do 34-35 godine završiti karijeru, osobito s mojim problemima s koljenima. Ipak, u zadnje vrijeme se osjećam odlučno. Nisam imao novih ozljeda već neko vrijeme - radostan je legendarni domaći golgeter u razgovoru za ruski 'Brzi centar'.

HANNOVER ODUSTAO Ima i tog: Njemačko 'ne' Europi

PROMJENA LOKACIJE Francuzi su odustali od Bercyja: 'Kauboji' po OI u Montpellieru

- Odmorio sam se malo, uživao sam u ovoj pauzi, ali želim se vratiti u igru i što duže aktivno igrati, barem još dvije-tri godine. Nadam se da ću moći i više. Reći ću vam kada je kraj. Za sada ne isključujem niti povratak u reprezentaciju. Kada sam rekao 'dosta' 2018. godine, osjećao sam se umorno. U Skopju sam tada bio sam, bez obitelji i bilo mi je teško. Shvatio sam da više ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme i morao sam od nečega odustati - priznao je.

RUKOMETNI DVOBOJ Ma kakva korona: Šveđani idu po rekord na jednoj utakmici

NAŠ SREDNJI VANJSKI Još malo pa pun roster: Jotić i službeno predstavljen u Vardaru

Ribar i filmofil

Otkrio je Ivan i što je radio za vrijeme ove pauze.

- Igram rukomet 10 mjeseci u godini, a kada sam na odmoru želim se maknuti od njega. Ribarenje mi pomaže u tome, opušta me, imam brod, odem na more, nema nikoga i predivno je. Ali ne mogu se pohvaliti da sam pecao baš velike ribe. Rekord mi je jedna od 3 i pol kilograma. Osim toga, gledam komedije na Netflixu - ispričao je Čupko za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Grmi-grm 18.07.2020.

    I trebao bi se vratiti u reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare