To je to što me zanima!

VIDEO Procurile nove snimke iz VAR sobe! Ovaj put s utakmice Dinama i Rijeke na Maksimiru

Bel je VAR snimku gledao četiri minute, a očigledno je kako se radi o sabotaži jer je ovo već druga utakmica s koje su procurile snimke
Vidi originalni članak

Nastavlja se drama s curenjem snimaka iz VAR sobe. Nakon što je Hajduk jučer u izvanrednim vijestima objavio komunikaciju između sudaca na utakmici Varaždina i Hajduka, na društvene mreže procurila je snimka komunikacije sudaca s utakmice Dinama i Rijeke. Dok HNS istražuje tko je, kako i zašto neovlašteno pustio snimke s utakmice u javnost, curenje snimki koje ne bi trebale biti u javnosti se nastavlja.

NA KALJENJU U GORICI Gabriel Rukavina za 24sata: Da bih bio sretan, morao sam otići iz Dinama, nisu me 'vidjeli'

Dinamo je slavio protiv Rijeke 1-0 golom Frana Brodića u 94. minuti. Na utakmici je bilo nekoliko diskutabilnih odluka sudaca, a najviše se govori o onoj iz 26. minute. Baš se ta situacija i nalazi na spornom snimku. Radi se o situaciji gdje je sudac Dario Bel pokazao žuti karton Nevistiću zbog prekršaja na Franji Ivanoviću. Ofenzivac Rijeke bio je brži od Dinamovog Francuza Maximea Bernauera, bio je s njim u duelu, a zatim ga je pokosio Ivan Nevistić.

Nekoliko trenutaka kasnije uključila se VAR soba koja je pozvala suca Bela da pregleda situaciju zbog mogućeg crvenog kartona za Nevistića. Bel je ispred VAR monitora proveo četiri minute. 

VAR-GATE HNS je odgovorio Hajduku: Uvjereni smo da regularnost nije dovedena u pitanje...

- Ti si me zvao za doksu. Doksa nije, guranje u leđa nije – govori VAR sudac, a to je na toj utakmici bio Igor Pajač VAR sudac s te utakmice. Doksa u sudačkom žargonu znači izgledna situacija.

- Ja te zovem za dokso, ja te zovem za dokso, a ti vidi, po meni to nije prekršaj ako me pitaš - odgovorio mu je Bel.

Snimka se tu prekida i nastavlja nakon nekoliko trenutaka, a snimka završava riječima:

- Gledaj, gledaj još.

Očigledno je kako se radi o sabotaži jer je ovo već druga utakmica s koje su procurile snimke. Snimku možete pogledati OVDJE.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 256

  • Insula 29.02.2024.

    Ovo s VAROM je postalo neizdrživo. SVI Hrvati bi morali izaći na demonstracije, a navečer po većim gradovima lupanje po loncima.

  • Jure Toronto 28.02.2024.

    To sto vi pisete novinari da ga je Nevestic pokosio to je laz nije ga ni dotako samo bi mu dao zuti za opasno ulecanje

  • danije toma anti prva lady gaga grane kod zareba 28.02.2024.

    bel je pogural dinama kak i ostali suci uvijek, dinamo bez penala nemre ni rudeša dobit kaj jej je

Komentiraj...
Vidi sve komentare