To je to što me zanima!

Cvita nakon Rudeša: Ovako ne ide, ili će biti po mom ili idem...

Rudeš je na domaćem terenu pobijedio Istru (1-0), a to je znak za uzbunu u redovima Puljana. Igor Cvitanović na klupi 'zeleno-žutih' ima start iz noćne more i svjestan je da mora napraviti promjene
Vidi originalni članak

Nemam što previše komentirati osim najiskrenije reći da se sramim što smo igrali ovakvu utakmicu i ovako sigurno dalje neće ići. Neki igrači dobili su i previše prilika i više ih neće dobiti. Nemam nikakav pritisak ni od koga da mora netko  igrati. Već u petak priključujem nekoliko juniora, možda to bude taj zaokret, ali sigurno se više nećemo sramotiti u pristupu igri, rekao je trener Istre Igor Cvitanović nakon poraza kod Rudeša (1-0).

Nakon što je preuzeo klupu Puljana, Cvitanović je u četiri utakmice četiri puta izgubio. Prvo je kod kuće izgubio 3-0 od Gorice, zatim je u gostima izgubio od Intera 3-1 pa na Aldo Drosini od Hajduka s 2-0. Poraz od Rudeša (1-0) razbjesnio je Demone koji će vrlo vjerojatno još jednom morati svoj klub gledati u doigravanju za ostanak u elitnom rangu hrvatskog nogometa. 

- Imam sve ovlasti da napravim što želim. Ne znam hoće li se uprava složiti s mojim zamislima, ali bit će tako. Ili ako neće, neće me biti. Četvrti sam trener ove setone i nemoguće je da nitko od nas ne zna. Igrači se moraju zapitati, a neki drugi se moraju zapitati jesu li to igrači za Istru 1961. Već sam napravio jedan rez s Nkololoom koji je odbio trenirati jer nije bio u kadru za Hajduk. I ja sam ljut na svoje igrače pa što ću? Sutra moram opet doći na posao. A drugi rez? Uskoro ćete vidjeti - zaključio je trener Istre.

Cvitanović će do kraja sezone imati težak posao. Devet je kola do kraja, a osmi Inter ima sedam bodova više (24) od Istre (17). Tu je i posljednjeplasirani Rudeš koji ima sedam bodova manje od Istre (!0). Teško je očekivati da Zagrepčani mogu doći bar do doigravanja, ali rekli bi nogometni znalci 'lopta je okrugla'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sm1982 05.04.2019.

    Dok se ne vrati Igor Pamić,ništa od prve lige u Puli. A on bi sigurno radio po svom! Pamiću,spasi nas!

  • Mercedes s klasa 05.04.2019.

    Samo dokaz da je trenerski antitalent. Čekati 4 izgubljene utakmice da bi napravio radikalan rez šta god to značilo je amaterizam

  • Josip Joe Milovich 05.04.2019.

    Brate mili imaju 10-ak igrača Alavesa, Miereza, Bosančića i Rodrigueza nazad... sa ovom ekipom bi i moja baba ostala u ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare