To je to što me zanima!

Cvita: Nije puno naših bilo na top nivou... Ali ići ćemo na EP

Kuipers je trebao svirati prekršaj prije gola Walesa, ali reakcija naših igrača nije bila dobra. Trebalo smo nastaviti igrati, a oni su stali. Na kraju je remi očito zadovoljio i nas i njih
Vidi originalni članak

Iskreno, bila je to jedna jako dosadna utakmica, baš jako monotona na trenutke. Mi smo rano poveli, a kad je Wales izjednačio sve je nekako bila rastrgano su puno prekida. Bod je na kraju zadovoljio i nas i njih. U drugom poluvremenu se igralo jako oprezno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šteta što smo primili gol u završnici prvoga poluvremena. Istina, sudac Kuipers je trebao svirati prekršaj nad Kovačićem, ali reakcija naših igrača nije bila prava. Trebali smo naši igrači nastaviti igrati, a oni su stali. Morali su bolje reagirati, nisu bili koncentrirani nakon toga i to je bila velika pogreška.

Nije baš puno naših igrača bila na top nivou u Cardiffu. Jako mi se sviđa reakcija Nikole Vlašića. Ne samo zbog gola, on je baš odigrao dobru utakmicu.

PEH ZA PEHOM Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre

Za Slovačku smo ostali bez Domagoja Vide i Dejana Lovrena. Sigurno će biti veliki hendikep igrati protiv Slovačke bez standardnog stoperskog dvojca. To je veliki gubitak.

Ipak, mislim da je bod za Hrvatsku dobar. Bilo je ovo jedno jako teško gostovanje i važno je da ne izgubite ovakve utakmice. Bod nam je omogućio da u posljednjih 90 minuta ovisimo sami o sebi.

Optimist sam, pokazali smo u Trnavi da smo puno bolji od Slovaka. Vjerujem da ćemo i na domaćem terenu biti u pravom izdanju. Na Euro nas vodi i bod, ali vjerujem da ćemo mi dobiti Slovačku. S pobjedom idemo na Euro.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Simulacija_stimulacija 14.10.2019.

    Komentira čovjek koji je dobio otkaz u Istri zbog slabih rezultata.

  • 14.10.2019.

    čuj to stručan komentar cvitanovića nije on stručnjak

  • cromarijo_1 14.10.2019.

    Fatalne greške Đapića 1 Kovačić ( zatvoril je Modrića ) 2 Brekalo ( na pogrešnoj strani ) 3 mijenjanje Petkovića povreda ? 4 početak ziheraška igra 5 Perić umjesto Lovrena ili Vide Imao je Bartolca ,Škorića Badelja i Oršića .vodii i poziva 24 igrača i onda igra sa igračima van forme .

Komentiraj...
Vidi sve komentare