Obavijesti

Sport

Komentari 45

Cvita: Nije puno naših bilo na top nivou... Ali ići ćemo na EP

Cvita: Nije puno naših bilo na top nivou... Ali ići ćemo na EP
1

Kuipers je trebao svirati prekršaj prije gola Walesa, ali reakcija naših igrača nije bila dobra. Trebalo smo nastaviti igrati, a oni su stali. Na kraju je remi očito zadovoljio i nas i njih

VIDEO

Iskreno, bila je to jedna jako dosadna utakmica, baš jako monotona na trenutke. Mi smo rano poveli, a kad je Wales izjednačio sve je nekako bila rastrgano su puno prekida. Bod je na kraju zadovoljio i nas i njih. U drugom poluvremenu se igralo jako oprezno.

Pokretanje videa...

Navijači u Walesu 01:53

Šteta što smo primili gol u završnici prvoga poluvremena. Istina, sudac Kuipers je trebao svirati prekršaj nad Kovačićem, ali reakcija naših igrača nije bila prava. Trebali smo naši igrači nastaviti igrati, a oni su stali. Morali su bolje reagirati, nisu bili koncentrirani nakon toga i to je bila velika pogreška.

Nije baš puno naših igrača bila na top nivou u Cardiffu. Jako mi se sviđa reakcija Nikole Vlašića. Ne samo zbog gola, on je baš odigrao dobru utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre
Požrtvovni Modrić spasio gol i ozlijedio se, ali vijesti su dobre

Za Slovačku smo ostali bez Domagoja Vide i Dejana Lovrena. Sigurno će biti veliki hendikep igrati protiv Slovačke bez standardnog stoperskog dvojca. To je veliki gubitak.

Ipak, mislim da je bod za Hrvatsku dobar. Bilo je ovo jedno jako teško gostovanje i važno je da ne izgubite ovakve utakmice. Bod nam je omogućio da u posljednjih 90 minuta ovisimo sami o sebi.

Optimist sam, pokazali smo u Trnavi da smo puno bolji od Slovaka. Vjerujem da ćemo i na domaćem terenu biti u pravom izdanju. Na Euro nas vodi i bod, ali vjerujem da ćemo mi dobiti Slovačku. S pobjedom idemo na Euro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...