To je to što me zanima!

D. Subašić: Falcao je stvarno sjajan, i u bolnici misli na nas

Koliko znam, klub ne planira pojačanja do ljeta, no nakon ozljede Falcaa sigurno razmišljaju o zamjeni. Ako dođe bilo tko te klase, bit će odlično, kaže Subašić
Vidi originalni članak

Ako je suditi prema uvjerljivoj pobjedi 2-0 nad Marseillem, ozljeda njihova napadača Radamela Falcaa nije posebno uzdrmala Monaco, na čijem je golu opet briljirao naš golman Danijel Subašić.

Napadačima Olympiquea skinuo je osam udaraca u okvir, čime je potvrdio dobru formu na početku drugog dijela sezone. Statistika mu je doista impresivna, u zadnjih deset utakmica, u kojima je Monaco jedanput izgubio, Subašić je primio samo četiri gola te su ga četiri puta proglasili igračem utakmice.

- Zadovoljan sam svojom, ali i formom cijele obrane. Dobro se slažemo, a tad ni rezultati ne izostaju. Bili smo puno bolji i zasluženo slavili - kaže Subašić i dodaje kako Falcaova teška ozljeda sigurno neće uzdrmati Monaco.

- Zaželio nam je sreću na videosnimci uoči utakmice. Lijepa gesta od njega, kad i u tom teškom trenutku, u bolnici, misli na klub i suigrače. Mi smo mu zaželjeli brz oporavak, čekamo ga za Ligu prvaka sljedeće sezone. Sigurno će nam igrač takve klase nedostajati, no nadam se kako do kraja možemo zadržati drugu poziciju. Drukčije je igrati bez njega, drukčije se i protivnici postavljaju, no Monaco je velik klub.

S obzirom na kiks vodećeg PSG-a u prošlom kolu, Monaco se približio na samo tri boda, a ima sigurno zaleđe od sedam bodova ispred trećeplasiranog Lillea.

- Cilj je biti među najbolja tri i izboriti plasman u Ligu prvaka. Vjerujem da to možemo.

Nakon Falcaove ozljede novine su pune nagađanja tko bi ga mogao zamijeniti, pa se tako spominju Chicharito Hernandez, Hulk, Vučinić...

- Koliko znam, klub ne planira pojačanja do ljeta, no nakon ozljede Falcaa sigurno razmišljaju o zamjeni. Ako dođe bilo tko te klase, bit će odlično jer nas to ostavlja u utrci za naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Furioso244 28.01.2014.

    Jao brate, prije par godina svi su pričali kako ne valja ništa, sad odjednom vam je najbolji na svijetu.. Lik brani u ligi gdje imaš PSG, Monaco, eventualno još Lille, Marseille, Lyon i Bordeaux koji su koliko toliko uz njih, i ovi ostali klubovi su patuljci po jačini.. Nije baš da brani u Evianu ili Reimsu pa da briljira.. Naravno da ne umanjujem njegov uspjeh, nego neki ljudi ovdje propagiraju da se treba riješiti Pletikose (koji je standardan već 11-12 godina) zbog Subašića koji ima par nastupa za repku.. Mislim stvarno, pa ste pričali kako se u rukometu Goluža rješava Balića, Metličića, Lackovića, a u nogometu istu stvar propagirate s Pletikosom.. Dobro da Niko i Slavko nisu isti po ničemu (osim stranačkoj pripadnosti)..

  • rudi17 28.01.2014.

    Falcao je odličan igrač i ima jedan veliki moral u ekipi. Lijepo je da na njih misli i iz bolnice, ali malo koji sportaš o tome ne razmišlja.

  • madridista-de-corazon 28.01.2014.

    Sjajan vratar,kad Stipe ode ne moramo se bojati,samo da se ne ozljedi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare