To je to što me zanima!

'Da mi je spavati do '17. da što prije vidim Bendera u NBA-u'

Da je Dragan Bender iznimno talentiran potvrdio je i njegov debi u Euroligi. Igrao je 18 minuta protiv CSKA, zabio 7 koševa, imao jednu asistenciju, blokadu i krađu
Vidi originalni članak

Kad bi bilo moguće zaspati i probuditi se za dvije godine, isplatilo bi se izgubiti taj dio života, samo kako bih što prije vidio Dragana u NBA ligi, kazao je jedan od 50-ak skauta koji su došli u Chicago na utakmicu Maccabija i Milana, samo kako bi u živo vidjeli Dragana Bendera.

Da je Dragan Bender iznimno talentiran potvrdio je i njegov debi u Euroligi. Nije to bila utakmica za pamćenje, jer njegov je Maccabi ostao na neugodnih -31 kod CSKA u Moskvi, no kad netko s nepunih 18 godina odigra 18 minuta, zabije 7 koševa, te po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu protiv moćnog CSKA, onda je to za pamćenje, ali i svaku pohvalu i respekt. Pogotovo ako to napravi sa stilom, kao što je napravio 215 cm visoki Bender, kojem većina NBA skauta prognozira jedan od top 5 pickova na draftu.

Nije se Bender libio šutnuti, asistirati, potući se u obrani sa starijima i jačima od sebe, a što je najvažnije od svega, suigrači su ga prihvatili, pa je ravnopravno sudjelovao u igri.

Prije nešto više od godinu dana Bender je iz juniora Splita otišao u Kaštela, koje je uveo u prvoligaško društvo, prošlu je sezonu proveo na kaljenju u Ironi Ramat Ganu, da bi u ovoj uzeo mjesto u rotaciji Maccabija i potvrdio kako Guy Goodes na njega može računati. 

Želite biti odjeveni sportski elegantno? Donosimo traper, tenisice i jakne koje morate imati!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.10.2015.

    Tako se i o Tomiću pričalo.Da igra u Španjolskoj ali u reprezentaciji ispodprosječan igrač.

  • pagora 17.10.2015.

    Nije imao prave tenisice za repku ali za NBA ima.

  • burek. 17.10.2015.

    Lord Bender.

Komentiraj...
Vidi sve komentare