Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Da mi je spavati do '17. da što prije vidim Bendera u NBA-u'

Da je Dragan Bender iznimno talentiran potvrdio je i njegov debi u Euroligi. Igrao je 18 minuta protiv CSKA, zabio 7 koševa, imao jednu asistenciju, blokadu i krađu

VIDEO

Kad bi bilo moguće zaspati i probuditi se za dvije godine, isplatilo bi se izgubiti taj dio života, samo kako bih što prije vidio Dragana u NBA ligi, kazao je jedan od 50-ak skauta koji su došli u Chicago na utakmicu Maccabija i Milana, samo kako bi u živo vidjeli Dragana Bendera.

Da je Dragan Bender iznimno talentiran potvrdio je i njegov debi u Euroligi. Nije to bila utakmica za pamćenje, jer njegov je Maccabi ostao na neugodnih -31 kod CSKA u Moskvi, no kad netko s nepunih 18 godina odigra 18 minuta, zabije 7 koševa, te po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu protiv moćnog CSKA, onda je to za pamćenje, ali i svaku pohvalu i respekt. Pogotovo ako to napravi sa stilom, kao što je napravio 215 cm visoki Bender, kojem većina NBA skauta prognozira jedan od top 5 pickova na draftu.

Nije se Bender libio šutnuti, asistirati, potući se u obrani sa starijima i jačima od sebe, a što je najvažnije od svega, suigrači su ga prihvatili, pa je ravnopravno sudjelovao u igri.

Prije nešto više od godinu dana Bender je iz juniora Splita otišao u Kaštela, koje je uveo u prvoligaško društvo, prošlu je sezonu proveo na kaljenju u Ironi Ramat Ganu, da bi u ovoj uzeo mjesto u rotaciji Maccabija i potvrdio kako Guy Goodes na njega može računati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želite biti odjeveni sportski elegantno? Donosimo traper, tenisice i jakne koje morate imati!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića