To je to što me zanima!

'Da nisam sportaš, vjerojatno bih bio u zatvoru ili bi me ubili'

'LUDA' GLAVA Crnogorski MMA borac otkrio je šokantne detalje iz svog života. Iza njega je karijera nogometaša, bio je u zatvoru godinu dana, a danas tvrdi da ga je od smrti spasio sport
Vidi originalni članak

Najveći crnogorski MMA borac Vaso Bakočević poznat je i pod nadimkom 'Psihopat' kojeg nosi još iz osnovne škole. Uvijek se tukao s ostalim učenicima i pravio probleme, a danas je pod njim popularan u MMA svijetu. Naravno, na pozitivan način.

- Dok su ostali učenici brinuli o ocjenama, ja sam brinuo o tome da budem najjači u školi i da me se svi boje. Jednog dana su momci iz razreda, kojima je bilo dosta mog maltretiranja, odlučili se naučiti me pameti. Dočekali su me ispred škole i na njihov užas, nisam pobjegao, nego skinuo jaknu i krenuo se sa svima tući. Prebili su me, naravno, nisam znao što me snašlo, ali od tog dana su me proglasili ludim i dodijelili mi nadimak koji i dan danas nosim u ringu - objasnio je Bakočević.

Nastupa u agresivnom stilu i ne čeka protivnika, puno ulaže na sam psihološki moment gdje čita strah kod rivala i zatim punom snagom napada. Tvrdi da ga je 'luda glava' koštala nekoliko poraza u karijeri.

Recimo, uoči borbe protiv Anzara Ažijeva zaprijetio mu je - klanjem! Dogodilo se to na vaganju u poljskom Krakowu i umalo je došlo do obračuna prije obračuna. 

Poznato je i to kako u njemu ima talenta za nogomet. Igrao je za crnogorski Kotor i sa 16 se već otisnuo u Beograd napraviti karijeru.

- Napustio sam školu u dogovoru s roditeljima i otišao u OFK Beograd igrati nogomet. Bio sam talentirani desni bek, ali to nije išlo dobro. Potukao sam se na jednoj utakmici pa su me suspendirali godinu dana. Kad sam se vratio, igrao sam za Bežaniju koja je bila u prvoj ligi, ali shvatio sam da to nije za mene - rekao je u intervjuu za Balkan Info.

Nije znao što će sa sobom nakon što se ostavio lopte.

- Imao sam djevojku u Beogradu 2009. godine. Ona mi je napravila puno problema, pa su neki momci prijetili da će me ubiti. Bio sam u Beogradu sam bez ikog svog. Nisam znao što uraditi, pa sam preko prijatelja nabavio oružje da mi dođe na željeznički kolodvor. Naravno, skužili su me, dočekala me ekipa 'specijalaca', prebili me k'o mačku i stavili u zatvor. Bio sam tamo mjesec dana pa me otac izvukao tako što je platio kauciju - prisjetio se Vaso pa nastavio:

- Poslije toga sam otišao u klub 'Dušan Silni' i krenuo vježbati MMA. To me spasilo, jer da nisam ušao u ovaj sport, bio bih u zatvoru ili mrtav. Svu energiju trošim u ovo i onda sam miran. Inače bih bio problematičan - rekao je Bakočević.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • tomicalomica 03.10.2017.

    Jaoo bre,, možda ga prime u Zemunski klan ako bude dobar :-(

  • eduardo14 02.10.2017.

    Htio je privući pozornost i uspio je.. ko je sad ispo debil..

  • Spasilac 02.10.2017.

    Iz kluba Car Lazar Belgrad sve su psihopate

Komentiraj...
Vidi sve komentare