To je to što me zanima!

'Da privatizaciji Dinama, ali ne može Mamić odlučivati o tome'

Ako vodstvo zbilja želi da privatizacija uspije, neka pusti navijače da odluče je li to najbolja opcija za klub, rekla su četiri bivša kapetana , Šokota, Bišćan, Marić i Šimić
Vidi originalni članak

Jutro nakon, kako ju je proglasio Zdravko Mamić, povijesne skupštine, na kojoj je odlučeno da klub ide u privatizaciju, javila su se i četiri bivša Dinamova kapetana, Silvio Marić, Dario Šimić, Tomo Šokota i Igor Bišćan.

- Nismo protiv privatizacije, ali kao što smo i naglasili prilikom prezentacije 50.000 potpisa navijača, koji žele drugačiji Dinamo, takvu odluku moraju donijeti svi članovi kluba, a ne nelegalno izabrana skupina ljudi na vlasti. Dinamo nije samo zbroj bilanci ili knjiga inventara. Dinamo je živ isključivo zbog svojih navijača, koji su, unatoč svemu, to ime uvijek čuvali u svom srcu. Njih treba pitati kakvu budućnost mu žele - govori 'četvorka' te nastavlja:

- Također želimo naglasiti kako nam je drago primijetiti da vodstvo kluba više navijače ne naziva 'ulicom', nego ih poziva da kupe dionice i uključe se u upravljanje klubom. Od početka govorimo da svaki Dinamovac ima svoje mišljenje o budućem izgledu kluba. Ako trenutno vodstvo zbilja želi da privatizacija uspije, neka pusti navijače da odluče je li to najbolja opcija za klub. Teško nam vjerovati da bi itko ozbiljan kupio klub bez navijača - stoji u izjavi "velike četvorke" Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • car1959 25.02.2015.

    treba prodat njima za1kn jer više nemaju i onda bu sve po zakonu

  • gospon fulir 25.02.2015.

    Ajde sad vas četvorica ak volite Dinamo lovu na sunce, a ne stalno napadati Mamića riječima. Sad imate priliku, kupite klub ili šutite.

  • hyndai 25.02.2015.

    Isprsite se sva četvorica,kupite Dinamo pa ga dajte tim napušenim kretenima na upravljanje.Hočete,malo sutra,da ne kažem nešto drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare