To je to što me zanima!

'Da sam ja bio tako agresivan, sudio bi faul. Zašto sad nije?'

Pa i (sudac) je sam rekao da je 50-50... Bod je bolji nego da nismo ništa dobili, ali nije neka situacija što se tiče kartona koje smo Vida i ja dobili. Nećemo igrati na bod protiv Slovaka, kaže Dejan
Vidi originalni članak

Dejan Lovren dobio je žuti karton nakon prosvjedovanja prema sucu Björnu Kuipersu u akciji iz koje je Ben Davies oštro startao na Matea Kovačića, a Gareth Bale potom zabio za konačnih 1-1 u dvoboju Walesa i Hrvatske.

Zbog tog kartona neće moći igrati u ključnoj utakmici "vatrenih" protiv Slovačke 16. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- S mog gledišta, bio je faul. Stavio bih se u svoju poziciju. Da sam ja bio tako agresivan prema napadaču u bilo kojem dijelu terena, svirao bi sigurno prekršaj. Nije mi jasno. I sam je rekao da je 50-50, zašto onda nije odlučio da je faul - pita se stoper Liverpoola, koji je dodao:

- Mix osjećaja. Možemo biti zadovoljni bodom. Bolje nego da nismo ništa uzeli, ali opet nije neka situacija što se tiče kartona koje smo Vida i ja dobili. Ali vjerujem da igrači koji će igrati mogu to nadoknaditi i, gledajući ukupno, bolji smo od Slovaka i treba to dobiti. Ne igrati na bod jer mi tako ni ne znamo igrati. Očekuje nas do kraja borba.

KAPETAN OTVORENO Modrić: Opustili smo se, igrali alibi igru i zakomplicirali si sve

Koliki će hendikep biti neigranje prvoga stoperskog para u tako važnoj utakmici?

-  Svakog igrača se može zamijeniti, ali sa stoperskim parom je drugačije jer smo Vida i ja toliko dugo u reprezentaciji, imamo to iskustvo. Ali vjerujem i u mlađe igrače, dobit će priliku, neka pokažu da mogu - rekao je Lovren.

Prokomentirao je ozljedu Luke Modrića u završnici zbog koje je šepajući izašao s terena, a potom je potvrđeno kako ona nije ozbiljna.

- Nadam se da je samo udarac, kako je rekao. Bolno je izgledalo, i dalje šepa, nadam se da nije ništa strašno - zaključio je Dejan Lovren.

Vida: Bili smo spori, nismo mogli stvoriti šansu

- Izgubili smo dva boda, možda malo i zbog pogreške suca. Mislim da je njihov igrač udario i loptu i Matea, što je za mene prekršaj, a bez te greške ne bi nam zabili gol. No nažalost nema VAR-a i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Slovačke kod kuće i nadam se da ćemo proći na Europsko prvenstvo te obradovati svoje navijače - rekao je Lovrenov partner u obrani Domagoj Vida i dodao:

- Kontrolirali smo utakmicu, nisu nam toliko ni pritiskali zadnju liniju. Naposljetku smo mi bili spori, oni su nam zatvarali dubinska proigravanja i nismo mogli stvoriti pravu priliku. Nismo bili dovoljno konkretni i podjela bodova je ipak zaslužena. Ne treba nas to obeshrabriti. Samo da se nitko ne ozlijedi u klubovima, zdravlje je najvažnije i treba doći spreman na zadnje okupljanje. Kovačiću i Modriću želimo što brži oporavak.

Stoper Bešiktaša požutio je u 15. minuti zbog oštrog starta na Danielu Jamesu. Velšanin je ostao nepomično ležati na terenu, a nakon utakmice izbornik Ryan Giggs otkrio je da je glumio.

- Najviše mi je žao nepotrebnog žutog kartona, nisam vidio igrača koji mi je dolazio. Doduše, moglo je biti i gore, da sam ga slučajno udario u glavu bio bi i crveni karton. Izbornik će naći najbolje rješenje, dostojno će nas zamijeniti. Ne treba brinuti. Nećemo gledati bod u Rijeci, idemo na pobjedu i dat ćemo svoj maksimum. Nas dvojica bit ćemo najglasniji navijači - zaključio je Vida.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Dr.MarioW 14.10.2019.

    Da valja igrao bih u Liverpolu

  • SPALATINO 14.10.2019.

    Ne mogu zamislit da to kaže Lovren kojem sudac oprosti čisti penal kojeg samo on može napravit u onakvoj situaciji .Lovrenovo neigranje protiv Slovačke je najveće pojačanje za nas

  • ivan lantran 14.10.2019.

    Nije vama sudac kriv,sami ste krivi date jedan gol i povucete se tako to cesto bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare