To je to što me zanima!

Dabro odlazi u Kinu, Lokomotivi 800.000 eura plus bonusi

Osim što je trenutačno treći strijelac Prve HNL, podsjetimo kako je prošle sezone, u Drugoj HNL, bio uvjerljivo najbolji strijelac kao igrač BSK-a iz Bijelog Brda. Postigao je 30 pogodaka
Vidi originalni članak

Marko Dabro (25), s 13 golova trenutačno treći strijelac Prve HNL i napadač Lokomotive, potpisao je četverogodišnji ugovor s kineskim prvoligašem Beijing Guoanom.

POGLEDAJTE VIDEO: Uređivanje Kranjčevićeve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako u petak pišu Sportske novosti, a s obzirom da nova sezona kineskog prvenstva počinje prvog dana svibnja ovaj će 25-godišnjak uskoro otputovati prema Kini te očigledno više neće odjenuti dres Lokomotive.

Navodno će Lokomotiva od ovog transfera zaraditi 800.000 eura plus određene bonuse, a Dabro će u Kini pokušati biti jednako golgeterski raspoložen kao i u hrvatskim okvirima.

Osim što je trenutačno treći strijelac Prve HNL, podsjetimo kako je prošle sezone, u Drugoj HNL, bio uvjerljivo najbolji strijelac kao igrač BSK-a iz Bijelog Brda. Postigao je 30 pogodaka.

Karijeru je Dabro počeo u rodnim Vinkovcima, u Cibaliji, a prije BSK-a i Lokomotive još je kratko nastupao za Goricu i slovenski Bravo.

Beijing Guoan je prošle sezone trenirao nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić, a ova je momčad prošle sezone u kineskoj Ligi za prvaka završila kao peta na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miholjac 09.04.2022.

    Znači Dabru pratim posljednje dvije godine. Očekivao sam da će otić u Dinamo pa onda u neki jači europski klub. Ima potencijal pravi je golgeter i meni bolji od Livaje.. Sad kad je otišao u kinu osigurao si je lovu ali šteta šteta..

  • mandalorian67 08.04.2022.

    Bravo Dabro, svaka cast. Kao jucer se sjecam kada si isao kod mene na individualne treninge. Bio si zujav, morao sam vikati, pumpao si sklekovo, ganjao sam te da trcis, cesto si htio odustati. Ali sada si uspio lima i sretno, znam da si mi zahvalan

  • Prki 08.04.2022.

    Kraj jedne karijere prije nego je i počela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare