To je to što me zanima!

'Daj još koju minutu!' Trener Maestro klečeći molio suca...

Utakmica prvoplasiranog Ludogoreca i drugoplasiranog CSKA završila je 1:1, a trener sofijskog kluba Nestor Jevtić nije se mogao pomiriti s nadoknadom
Vidi originalni članak

Slabije europske lige nisu dom spektakularnog nogometa, ali zato vrlo često znaju biti poprište zanimljivih sportskih događanja.

Tako nam najnovija bizarna scena dolazi iz Bugarske gdje je trener sofijskog CSKA četvrtog suca molio da produži utakmicu. I to na koljenima!

Naime, u četvrtak je odigran derbi 18. kola prve bugarske lige između vodećeg Ludogoreca i drugoplasiranog CSKA iz Sofije. Nakon što je gostujući zeleni sastav poveo u prvom dijelu, u nastavku su domaći izjednačili te krenuli u potpuni preokret. Na ruku im je išao i crveni karton kojeg je u 89. minuti zaradila gostujuća ekipa.

Logično, CSKA je htio da sudac produži utakmicu što je dulje moguće. Arbitar je pokazao dvije minute,a strateg crvenih Nestor Jevtić (popularniji pod nazivom Nestor El Maestro) zahtijevao je šest. U pokušaju da privoli simpatije suca El Maestro se odlučio na radikalan potez - bacanje na koljena.

Da je sutkinja bila Vesna Pisarović, možda bi i prošlo...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vladek941 07.12.2018.

    Arbitar :D

  • 07.12.2018.

    ma šta mu znači ta jedna minuta

  • 07.12.2018.

    ha ha kralja

Komentiraj...
Vidi sve komentare