To je to što me zanima!

Dalglish došao po antibiotik pa saznao da je zaražen koronom

Sir Kenny Dalglish (69), legenda 'redsa' pozitivna je na korona virus. On je došao po antibiotike u bolnicu, a nakon rutinskog testiranja saznao je da ima korona virus
Vidi originalni članak

Neočekivano, ali test je bio pozitivan. Kenny bi se ovim putem htio zahvaliti sjajnim medicinskim djelatnicima čiju prednost, hrabrost i odlučnost svi moramo cijeniti u ovim teškim vremenima, stoji u poruci obitelji Dalglish za BBC nakon što su saznali da je Kenny pozitivan na korona virus.

Legenda Liverpoola došla je u bolnicu kako bi introvenozno primila antibiotik zbog infekcije, a na kraju je saznao da je zaražen virusom. Kako tvrdi njegova obitelj, već se prije svojevoljno samoizolirao i dulje od predviđenog perioda. Njegova se obitelj nada kako će ubrzo sve biti u redu te da će se moći vratiti kući.

POGLEDAJTE PORUKU PODRŠKE DOMINIA LIVAKOVIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Dalglish je prvo udresu Celtica osvojio četiri naslova prvaka Škotske, da bi zatim 1977. prešao u redove Liverpoola gdje je kao igrač i trener osvojio osam naslova prvaka te tri Kupa. Osvojio je i Premier ligu kao menadžer Blackburn Roversa 1995. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • branimir220250 11.04.2020.

    Znao je on samo se tješio,vrag ga je noso po partiyma, pa se pravi joj kako🤪🤪❌

  • Žuja__1 11.04.2020.

    Dobro, nema kugu. Oporavit će se kroz par dana. Kaj paniku stvarate ko da bu sutra umro.

  • Chris_McCandless 10.04.2020.

    Većinom ga svi pamte samo po Liverpoolu, ali osvojiti Premiership s Blackburnom, i to tako mladim igračima... Samo neki od Blackburnovih mladića s kojima je Dalglish osvojio Premiership i koji su kasnije napravili karijere: Alan Shearer (24), Henning Berg (24), Chris Sutton (21), Ian Pearce (21), Shay Given (19), Alan Wright (23), Tim Sherwood (24), David Batty (25), Mark Atkins (26), Grahm Le Saux (26)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare