Sport

Komentari 4

Dalglish došao po antibiotik pa saznao da je zaražen koronom

Dalglish došao po antibiotik pa saznao da je zaražen koronom

Sir Kenny Dalglish (69), legenda 'redsa' pozitivna je na korona virus. On je došao po antibiotike u bolnicu, a nakon rutinskog testiranja saznao je da ima korona virus

Neočekivano, ali test je bio pozitivan. Kenny bi se ovim putem htio zahvaliti sjajnim medicinskim djelatnicima čiju prednost, hrabrost i odlučnost svi moramo cijeniti u ovim teškim vremenima, stoji u poruci obitelji Dalglish za BBC nakon što su saznali da je Kenny pozitivan na korona virus.

Legenda Liverpoola došla je u bolnicu kako bi introvenozno primila antibiotik zbog infekcije, a na kraju je saznao da je zaražen virusom. Kako tvrdi njegova obitelj, već se prije svojevoljno samoizolirao i dulje od predviđenog perioda. Njegova se obitelj nada kako će ubrzo sve biti u redu te da će se moći vratiti kući.

POGLEDAJTE PORUKU PODRŠKE DOMINIA LIVAKOVIĆA

Podsjetimo, Dalglish je prvo udresu Celtica osvojio četiri naslova prvaka Škotske, da bi zatim 1977. prešao u redove Liverpoola gdje je kao igrač i trener osvojio osam naslova prvaka te tri Kupa. Osvojio je i Premier ligu kao menadžer Blackburn Roversa 1995. godine.

Najčitaniji članci