To je to što me zanima!

Dalić dobio dvoranu u Mostaru: Ponosan sam. Ja se nikad nisam sramio reći odakle potječem...

Poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji dobio sam različita priznanja i nagrade, ali ovo mi je jedna od najdražih i najvrjednijih jer dolazi iz okruženja gdje sam rođen, naglasio je Dalić
Vidi originalni članak

Sveučilište u Mostaru na sjednici je odlučilo da će Sveučilišna sportska dvorana nositi ime po izborniku hrvatske nogometne reprezentacije - Zlatku Daliću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KNJIGA TAJNI Zajec otkrio kojeg je igrača Ćiro zvao debeli: Mi smo igrali kao danas Man. City i Liverpool!

- Ovo je za mene velika čast i priznanje, jako sam ponosan i zahvalan. Poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji dobio sam različita priznanja i nagrade, ali ovo mi je jedna od najdražih i najvrjednijih jer dolazi iz okruženja gdje sam rođen, a ja se nikad nisam sramio reći odakle potječem - rekao je izbornik Dalić.

Imao je Dalić i poruku za sve studente sveučilišta u njegovom rodnom gradu, ali i ostatku 'budućnosti'.

POGLEDAJTE GALERIJU Humanitarka u Travniku: Dalić i Kustić odlično se zabavljali, a na terenu bili Stanić, Kranjčar...

- Iskoristio bih priliku ukazati vam da su učenje, studiranje i sport jako važne stvari. Puno se govori da to nije moguće zajedno provesti, ali jest moguće i vrlo je bitno. Nakon sporta i karijere ostaje znanje i obrazovanje kao jamstvo dobrog života. Reprezentacija može biti primjer da je sve moguće. Ako ste vrijedni, hrabri, odlučni i skromni, možete napraviti rezultat i ostvariti svoj san kao što sam ga ja ostvario.

Podsjetimo, nakon katarske turneje u ožujku, Vatreni će se ponovno okupiti uoči Lige nacija, koja za Hrvatsku kreće 3. lipnja utakmicom protiv Austrije u Gradskom vrtu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • GeneralPraljakUskoplje 13.05.2022.

    Volim tebe djevojcice mala , volim zato što iz mostaraaaaa…🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪

  • Postojani 12.05.2022.

    100 000 € mjesečno za zajebanciju, plus uzimanje za pozive...a moje preko 4000 braće po oružju se ubilo...moraš biti bez karaktera da bi se divio livanjskoj prevari...

  • CastingCrouch 12.05.2022.

    ja sam dobil zatvorsku celiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare