To je to što me zanima!

Dalić na Poljudu: Kao u transu, on je pobijedio i prije početka

Više-manje cijelo poluvrijeme Dalić je sjedio, fokusiran na utakmicu, tek u nekoliko navrata ustao dati upute, a kod trećega gola samo se - počešljao rukom. Nema drame, dečki, rekao sam da ćemo na Euro
Vidi originalni članak

Kad je krenula himna, a Poljudom je zagrmilo "Lijepa naša domovino", Ivan Perišić spustio je glavu i pustio suzu, ali Zlatko Dalić nije. Izbornikovo lice bilo je mirno, bez ijedne emocije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Miran, koncentriran... a opet kao u transu. On je svoju veliku pobjedu ostvario već prije prvog sučeva zvižduka, kad je doveo, vratio reprezentaciju desecima tisuća pravih navijača u srce Dalmacije. Htio je to pošto-poto, obećao navijačima i igračima, a čelnicima saveza i političarima samo poručio: "Sredite to kako god znate!"

HRVATSKA - MAĐARSKA 3-0 Hrvatska fantazija na Poljudu: 'Vatreni' su pred vratima Eura!

I nakon što je Poljud eruptirao već u petoj minuti, Luka Modrić načeo je Mađare, a stadionom se orilo "Luka, Luka!", izbornik je ostao miran. Ma kao da je znao da je ovaj put konjica u kockastim dresovima, da će pregaziti Mađare. Nema drame.

DVA KOMADA 'PETKA' Ne zove se bezveze Petković: Bruno maestralno zabio petom

Više-manje cijelo poluvrijeme Dalić je sjedio, fokusiran na utakmicu, tek u nekoliko navrata ustao dati upute, a kod trećega gola samo se - počešljao rukom.

U 63. minuti 30.000 ljudi počelo je skandirati "Zlatko Dalić, Zlatko Dalić!" Trajalo je to, trajalo... dok im srebrni izbornik nije mahnuo.

Nema drame, dečki, rekao sam da ćemo na Euro. Vidimo se uskoro opet na Poljudu...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • d-82 11.10.2019.

    eto... predizborni skup bivse komunisticke partije je zavrsio... sad locu,zderu i slave uz cajke.... a ovce zadovoljno bleje 😂

  • biberrr 10.10.2019.

    Modrić,Petko i Rebić najbolji,odigrali su fantastično. Svaka čast Daliću,šotpuno je pogodio sa sastavom.

  • contreras 10.10.2019.

    Petkovic je tipicni primjer igraca koji je otisao prerano tj mlad iz hrvatske.sigurno da je ostao u hrv bi se i prije culo za njega. Mladi ne grijesite doci ce i vase vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare