Sport

Komentari 64

Perišić na rubu suza! Emocije pucale kad je čuo 'Lijepu našu'

Perišić na rubu suza! Emocije pucale kad je čuo 'Lijepu našu'

Kad se intonirala himna, Omišanin nije mogao držati glavnu uspravno. Preplavjeli su ga osjećaji, silno je želio zabiti pa je i Modrića tražio da puca penal. Golman mu je, međutim, obranio

Intonirala se hrvatska himna na krcatom Poljudu, svi su u glas pjevali "Lijepa naša domovino", a jedan čovjek to nije mogao izdržati.

Ivan Perišić (30), čovjek je koji je doveo "vatrene" u Dalmaciju nakon četiri godine, u svibnju ove godine pokrenuo je akciju dolaska reprezentacije u njegov Omiš i prijateljske utakmice protiv tamošnjeg niželigaša.

Zlatko Dalić i njegovi momci stigli su u Omiš i uoči utakmice protiv Mađarske kako bi trenirali zbog očuvanja poljudskog travnjaka, Perišić je još jednom proživio kako je to kad je nacionalna vrsta tako blizu njegova doma.

Kad je došao trenutak u kojem je zagrmjela himna Republike Hrvatske, Ivan nije gledao prema tribinama, kao svi ostali. Držao je glavu spuštenu vjerojatno susprežući suze. I baš nitko mu to neće zamjeriti.

Od samog početka utakmice vidjelo se koliko Perišić želi zabiti. Išao je "u kost" na svaku loptu, borio se i, kad je Ante Rebić izborio penal u 54. minuti, prišao je Luki Modriću koji je već imao loptu u rukama, i pitao ga može li pucati penal. Kapetan mu je i dozvolio.

Pucao je Perišić ljevicom u donji desni golmanov kut, no Péter Gulacsi mu je obranio. Izvadio ga je potom Dalić i uveo Josipa Brekala, a Ivan je dobio ovacije. Uz pobjedu Hrvatske lakše će prebroditi taj promašaj.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci