To je to što me zanima!

Dalić: Najveća greška mi je što sam dopustio da se igra u 18h!

Kramarić nikad nije ni ispao iz prvih 11, ali tu sve ovisi o taktici. Pokazao je zaista jako puno protiv Senegala, pohvalio je izbornika napadača koji je ušao u nastavku i preokrenuo utakmicu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Senegala 2-1 u posljednjoj pripremnoj utakmici prije Svjetskog prvenstva u Rusiji, koja se igrala u Osijeku. Utakmicu su obilježili teški uvjeti i velika vrućina, koju je izbornik Zlatko Dalić naveo kao otegotnu okolnost za igru Vatrenih.  HRVATSKA - SENEGAL 2-1 Spremni za Nigeriju! Hrvatska preokretom sredila Senegalce

- Rekao sam da priželjkujem pobjedu i da tako odemo u Rusiju. Imali smo dva različita poluvremena. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro i mislim da je vrijeme ubilo utakmicu. Moja je greška što smo prihvatili utakmicu u 18 sati. To je bilo katastrofa, bilo je prevruće, preteško. U drugom poluvremenu su se uvjeti popravili i bilo je malo svježije. Ostvarili smo ono što smo htjeli i veliko hvala navijačima na ovakvoj podršci - rekao je Zlatko Dalić za HRT i osvrnuo se na taktiku Senegala.

RIJEČ SVLAČIONICE: 'Nismo htjeli sad sve pokazati, čuvamo ponešto i za Rusiju...'

- Senegal je klasičan primjer Nigerije. Imaju tri brzanca prema naprijed koji uvijek mogu napraviti puno problema. Imaju brzo otvaranje, polukontru i kontru. Rekao sam igračima da ćemo tu imati problema, oni će igrati jedan blok i iz tog bloka se brzo otvaraju. A taj presing  na njihov blok nije baš dobro funkcionirao, osjetio se umor kod nas.

- Imali su strašnu kontru. Zadnjih pet minuta prvog dijela smo se totalno raspali, napravili su nam tri šanse. Dogodio se raspad linija, moramo se znati drugačije postaviti - kazao je Dalić i progovorio o Andreju Kramariću koji je opet bio džoker s klupe.

KAKO SU IGRALI Kramarić sve bliže prvih 11, Perišić se vratio u staru formu

- Krama nikad nije ispao iz prvih 11, sve ovisi o taktici. Uvijek se vrte ime ili dva. On je danas pokazao jako puno - zaključio je izbornik.

Dalićeve izabranike sada očekuje zadnji ciklus priprema i put za Rusiju gdje ih 16. lipnja u Kalinjingradu očekuje prva utakmica protiv Nigerije. U drugoj utakmici Vatreni će se suprotstaviti jednima od favorita za osvajanje SP-a, Argentini, 21. lipnja u Nižnji Novgorodu. Posljednja utakmica skupine očekuje nas 26. lipnja u Rostovu protiv Islanda.

VIDI OVO: 15 zabavnih činjenica o nogometu

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 09.06.2018.

    tu,tu,tu nema nam pomoći...

  • cigo1983 09.06.2018.

    Mandjo nek se malo udmori od silnog umora i pusti Kramu!Badelj je losiji kad se usporedjuje sa drugim tromim igracem u vezi, Rakiticem,pa bi Milana trebao zamjeniti Brozovic!Za Strinica necu pisati misljenje nego samo da ga treba zamjeniti bilo tko, osim Pivarica!Cak mislim i da je po trenutnoj formi najbolji stoperski par Lovren-Vida,iako Carlija "volim"! U potpisu,jedan od 4 milijuna nebitnih izbornika repke u Hrv.,al eto kad svi o svemu imaju misljenje evo da i ja sudjelujem sa svojim skromnim misljenjem!Sretno repki jer ostale karakteristike imamo(znajne,moc,iskustvo,podrsku navijaca,...),a uz malo srece imati cemo i rezultat!

  • Samosex980 09.06.2018.

    Mi smo uvijek bili i ostali cudan narod uvijek nam je nesto te vrucina te kisa te stadion pa priznaj lose smo odigrali prvo pol i pocetak drugog nemoj mi se izvlacit na gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare