To je to što me zanima!

Dalić o Livajinom napuštanju reprezentacije: Razumijem ga, i dalje ostaje u našim planovima

Poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici. Naši ciljevi ostaju isti, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanj, započeo je izbornik Zlatko Dalić nakon što je Marko Livaja (29) odlučio napustiti reprezentaciju ususret završnici Lige nacija.

NE ŽELI BITI TERET Livaja napustio reprezentaciju nakon incidenta na treningu!

Podsjetimo, reprezentativci su odradili trening zatvoren za javnost na Rujevici na kojem nije bilo kapetana Hajduka, a nedugo nakon toga oglasili su se iz Saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na Rujevici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti - rekao je Dalić.

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje se kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju (29) prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje. Livaja je nakon uvreda krenuo prema prema divljacima koji su ga vrijeđali, ali su ubrzo stigli Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić kako bi odvukli Livaju i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta.

Polufinalni susret Lige nacija između Hrvatske i domaćina Nizozemske na rasporedu je za tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • Vladovladić_2 07.06.2023.

    Livaju vrijeđaju jer ne mogu progutati da igrač Hajduka bude dvije godine zaredom najbolji igrač HNL po svim parametrima i što je najteže sa realnim izgledima da to bude još barem dvije. Hajduk se diže i vraća staroj slavi a to boli, boli.

  • seatsb 07.06.2023.

    Livaja je u reprezentaciji prosjecan i slucajan igrac niti je nesto niti treba bit vrijedan tolike paznje i polemike . sam sebi je napravio problem i kod Hns i kod navijaca svojim ponasanjem zato adio i ne vracaj se vise .

  • darac0912 07.06.2023.

    Ma joj,izgleda kao Hazard iz Reala.Magare i sirovina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare