Obavijesti

Sport

Komentari 183

Dalić o Livajinom napuštanju reprezentacije: Razumijem ga, i dalje ostaje u našim planovima

Dalić o Livajinom napuštanju reprezentacije: Razumijem ga, i dalje ostaje u našim planovima

Poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici. Naši ciljevi ostaju isti, rekao je izbornik

Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanj, započeo je izbornik Zlatko Dalić nakon što je Marko Livaja (29) odlučio napustiti reprezentaciju ususret završnici Lige nacija.

Livaja napustio reprezentaciju nakon incidenta na treningu!
Livaja napustio reprezentaciju nakon incidenta na treningu!

Podsjetimo, reprezentativci su odradili trening zatvoren za javnost na Rujevici na kojem nije bilo kapetana Hajduka, a nedugo nakon toga oglasili su se iz Saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na Rujevici

Pokretanje videa ...

- Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti - rekao je Dalić.

Split: Trening nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje se kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju (29) prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje. Livaja je nakon uvreda krenuo prema prema divljacima koji su ga vrijeđali, ali su ubrzo stigli Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić kako bi odvukli Livaju i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta.

Polufinalni susret Lige nacija između Hrvatske i domaćina Nizozemske na rasporedu je za tjedan dana.