Obavijesti

Sport

Komentari 203

Livaja napustio reprezentaciju nakon incidenta na treningu!

Livaja napustio reprezentaciju nakon incidenta na treningu!

Nakon svega što se dogodilo, osjećam da nisam spreman dati svoj maksimum i da bih ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje, objasnio je Livaja

Nakon incidenta na prvom treningu, 'vatreni' su odradili drugi trening na Rujevici. No, na njemu nije bilo kapetana Hajduka koji je u imao 'situaciju' na prvom treningu. Mediji su imali pravo prisustvovati na prvih 15 minuta treninga, dok navijačima pristup nije bio dopušten. Treningu su se priključili Nikola Vlašić i Domagoj Vida. Postavljalo se pitanje gdje je Livaja, ali stvari su uskoro objasnili iz HNS-a.

HNS se oglasio nakon incidenta: 'Svi koji su čuli uvrede neka se zapitaju kako bi oni postupili'
HNS se oglasio nakon incidenta: 'Svi koji su čuli uvrede neka se zapitaju kako bi oni postupili'

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na Rujevici

Pokretanje videa ...

Livaja priopćio izborniku Zlatku Daliću kako se osjeća kao veliki teret reprezentaciji nakon incidenta kojeg je proživio s riječkim navijačima.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - rekao je Livaja.

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje se kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju (29) prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje.Livaja je nakon uvreda krenuo prema prema divljacima koji su ga vrijeđali, ali su ubrzo stigli Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Ivan Perišić kako bi odvukli Livaju i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta. 

Polufinalni susret Lige nacija između Hrvatske i domaćina Nizozemske na rasporedu je u četvrtak, 14. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...