To je to što me zanima!

Kramarić dalje rešeta, Bayern izgubio nakon 7 pobjeda u nizu

Prvi napadač hrvatske reprezentacije realizirao je penal tako što je poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu dok je Bayern izgubio na gostovanju kod Bayera. Prekinut mu je niz od sedam pobjeda zaredom
Vidi originalni članak

Dao je dva gola Freiburgu prošlo kolo, a Andrej Kramarić ponovno je bio strijelac i u 20. kolu njemačke Bundeslige gdje je njegov Hoffenheim remizirao 1-1 s Fortunom Düsseldorf. Domaćin je imao idealnu priliku bodovno se izjednačiti s Wolfsburgom na šestom mjestu koje vodi u Europsku ligu, no Fortuna se ovog puta pokazala kao čvrst protivnik.

Prvi napadač hrvatske reprezentacije realizirao je penal u 16. minuti tako što je poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu nakon što je Adam Bodzek povukao protivnika za dres i srušio ga u šesnaestercu.

Glavni sudac Benjamin Cortus nije dvojio, Kramarić je namjestio loptu i pogodio za vodstvo domaćina te svoj 14. gol ove sezone. Ima i tri asistencije.

Fortuna je konačnih 1-1 postavila u 46. minuti golom Henningsa.

Bayern Nike Kovača prekinuo je sjajan niz i izgubio 3-1 na gostovanju kod Bayer Leverkusena.

Bavarci su doživjeli prvi poraz još tamo od studenog kada je bolja bila Borussia Dortmund 3-2, a Leverkusen je sada zaustavio Bayernov niz od 12 utakmica bez poraza i sedam pobjeda zaredom.

Bavarski gigant je poveo preko Leona Goretzke u 41. minuti, koji je stigao do svojeg šestog gola ove sezone i tako izjednačio dosadašnji učinak po broju zabijenih golova u jednoj sezoni. No, veselje je trajalo samo na pauzi između dva poluvremena.

Već u 53. Bailey je zabio za izjednačenje, a Kevin Volland u potpunosti je preokrenuo utakmicu deset minuta kasnije. Alario je u 87. riješio pitanje pobjednika i Bayern je doživio četvrti poraz ove sezone.

Toliko je imao cijelu prošlu sezonu u Bundesligi.

Budući da je Borussia Dortmund odigrala 1-1 na gostovanju kod Enitrachta iz Frankfurta, Bayern (42) sada za njom zaostaje sedam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dmiota 03.02.2019.

    Od 9 golova 5 iz penala i veliš rešeta!!???

  • Detox 02.02.2019.

    Sad će Bayern jedno zaredom 6kola biti u defektu

  • Joe Frazier 02.02.2019.

    Ma ovi starci robben i ribery nemaju pojma, ne daj se Nakote nas!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare