To je to što me zanima!

Dalmacija u žalosti: Nogometaš (16) poginuo u naletu vlaka, klub prekida sve aktivnosti...

Nesreća se dogodila u 14,40 sati, a u naletu vlaka stradao je 16-godišnjak. Igrao je nogomet u mlađim kategorijama GOŠK-a iz Kaštela, a klub se oprostio od njega na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Ogromna tuga zahvatila je Dalmaciju. U popodnevnim satima je u naletu vlaka u Kaštel Gomilici poginuo 16-godišnjak koji je stradao u naletu vlaka. Preminuo je na licu mjesta. 

Neslužbeno doznajemo da je nesreća bila u blizini pružnog prijelaza i da je mladić imao slušalice. Na teren su brzo došli Hitna pomoć i policija, ali nisu mu mogli pomoći.

Nesretni mladić nastupao je za tamošnjeg niželigaša GOŠK Kaštela, a u trenutku nesreće je navodno išao prema igralištu GOŠK-a gdje je trebao igrati nogomet s prijateljima.

Od njega se oprostio njegov GOŠK za kojeg je igrao u mlađim kategorijama, a sve aktivnosti kluba su obustavljene.

- Dragi naši, slijedom današnjeg tragičnog događaja s tugom u srcu Vas obavještavamo da škola nogometa iduća dva dana proglašava danima žalosti povodom pogibije našeg člana te privremeno obustavljamo nogometne aktivnosti. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Zbogom - napisao je klub na društvenim mrežama. 

U komentare se javio Hajduk koji se također oprostio od poginulog mladića.

- HNK Hajduk izražava iskrenu sućut obitelji i klubu u povodu ovog tragičnog događaja. Suosjećamo s vama u ovim teškim trenucima. Počivao u miru.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 06.04.2021.

    pocivao u miru :(

  • Pavlović 06.04.2021.

    Prolazia sam taj dan kraj pruge.Sta sam sa autom kraj pruge jer se spustila rampa i komentira sa ženom,pogledaj B u dale šta brzo vozi.Meni ovo iskreno nije bilo normalno kako prolazi tako brzo.

  • Dalibor0704 06.04.2021.

    Dobrovoljno se izdvojio iz okoline, pa je radi toga i završio izdvojen od nas. Tako će se i nastaviti, jer je mnogima njihov mob jedina i najvažnija veza sa svijetom društvenih mreža. Društvo kao takvo, ono dvonožno, ih ne zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare