To je to što me zanima!

Igrač Hajduka srušio je Hajduk!

Nogometaši Šibenika stigli su do velikog skalpa i šokirali Hajduk na Poljudu! Ni silan pritisak posljednjih 20 minuta nije pomogao 'bilima', Šibenik je golom Sahitija tek treći put u svojoj povijesti pobijedio u Splitu
Vidi originalni članak

U susretu 8. kola Prve HNL Šibenik je priredio veliko iznenađenje pobijedivši Hajduk 1-0 na Poljudu pred 4.500 gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk izgubio od Šibenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to 41. međusobni susret Hajduka i Šibenika u Prvoj HNL i tek peta pobjeda momčadi sa Šubićevca. Posljednju su ostvarili 17. listopada 2009., također na Poljudu i to s identičnih 1-0, pa je današnja pobjeda bila tek treća u gostima na Poljudu u njihovoj povijesti.

Pogodak odluke zabio je Emir Sahiti u 34. minuti. Albanski napadač, koji je u Šibenik stigao na posudbu iz Hajduka, lijepo je zabio na asistenciju Yeffersona koji je uzeo jednu loptu na polovici Hajduka, a potom odlično proigrao Sahitija.

Sve je moglo biti drugačije da je Mijo Caktaš u prvoj minuti susreta zabio gol za Hajduk. Najbolji strijelac splitskog sastava izašao je sam ispred Labrovića, ali nije uspio zabiti. U nastavku susreta domaćin je dominirao, ali nije uspio probiti obranu Šibenika.

U nedjelju se trebala igrati i utakmica između Osijeka i Lokomotive, no dvoboj je odgođen zbog potvrđene zaraze koronavirusom kod dvojice igrača Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • dsmilja1 18.10.2020.

    kaj Mario Stanić nije dinamovac?

  • bubleha 18.10.2020.

    Čudno. Hajduk ima sve što treba. Još da ima igrače....

  • GZIRA untd 18.10.2020.

    Bravo za jedini hrvatski klub na jugu 🇵🇾👏👏👏👏👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare