Obavijesti

Sport

Komentari 126

Igrač Hajduka srušio je Hajduk!

Igrač Hajduka srušio je Hajduk!
12

Nogometaši Šibenika stigli su do velikog skalpa i šokirali Hajduk na Poljudu! Ni silan pritisak posljednjih 20 minuta nije pomogao 'bilima', Šibenik je golom Sahitija tek treći put u svojoj povijesti pobijedio u Splitu

U susretu 8. kola Prve HNL Šibenik je priredio veliko iznenađenje pobijedivši Hajduk 1-0 na Poljudu pred 4.500 gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk izgubio od Šibenika

Pokretanje videa...

Hajduk izgubio od Šibenika 01:00

Bio je to 41. međusobni susret Hajduka i Šibenika u Prvoj HNL i tek peta pobjeda momčadi sa Šubićevca. Posljednju su ostvarili 17. listopada 2009., također na Poljudu i to s identičnih 1-0, pa je današnja pobjeda bila tek treća u gostima na Poljudu u njihovoj povijesti.

Pogodak odluke zabio je Emir Sahiti u 34. minuti. Albanski napadač, koji je u Šibenik stigao na posudbu iz Hajduka, lijepo je zabio na asistenciju Yeffersona koji je uzeo jednu loptu na polovici Hajduka, a potom odlično proigrao Sahitija.

Hajduk i Šibenik sastali se u 8. kolu HT Prve lige

Sve je moglo biti drugačije da je Mijo Caktaš u prvoj minuti susreta zabio gol za Hajduk. Najbolji strijelac splitskog sastava izašao je sam ispred Labrovića, ali nije uspio zabiti. U nastavku susreta domaćin je dominirao, ali nije uspio probiti obranu Šibenika.

U nedjelju se trebala igrati i utakmica između Osijeka i Lokomotive, no dvoboj je odgođen zbog potvrđene zaraze koronavirusom kod dvojice igrača Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
8. KOLO HNL-A 15:00 , Stadion Poljud, Split
Hajduk
0 : 1
Šibenik
Sahiti 34'
Sortiranje događaja

KRAAAAAJ!

Šibenik je izveo pravi pothvat, uspio se obraniti silnom pritisku Hajduka posljednjih dvadeset minuta i kući ide s velikom pobjedom na Poljudu!

Napadao je Hajduk i prijetio, no ni nakon svih silnih napada nije uspio stići do izjednačenja. Junak Šibenčana bio je Sahiti u 34. minuti, koji su stigli do tek treće pobjede protiv Hajduka na Poljudu u svojoj povijesti! Prva je ovo pobjeda Šibenika u Splitu nakon osam i pol godina.

90+1'

Posljednja izmjena kod Hajduka. Izlazi Čolina, a u igri je Mujakić. 'Bili' su bacili sve karte u napad, stoperi stoje visoko pred golom Šibenika.

Ušli smo u sudačku nadoknadu! Hajduk ima još pet minuta nade za spas od blamaže.

87'

Pritisak Hajduka ne jenjava. Šibenik se u potpunosti posvetio obrani i više ga ne zanima nikakav izlet u protivničku polovicu.

Za sada im sve ide po planu jer iako su loptu prepustili domaćinu, 'bijeli' ne znaju gdje bi s njome. Sada je krenulo i odugovlačenje igrača Šibenika, krade se vrijeme i sve ide prema tome da će doći do velike pobjede na Poljudu!

82'

Potegnuo je Atanasov s 25 metara i bio je to silovit udarac! Šibenik se spasio odličnom reakcijom Labrovića.

Gledamo potpuno opsadu gola Šibenčana, Hajduk napada i lopta već nekoliko minuta nije prešla centar. No, 'bili' nemaju rješenja, Šibenik drži glavu iznad vode i brani se svim silama.

Komentari 126