To je to što me zanima!

Damir Burić: Gabrijel Boban? Zanimljiv je, ali puno je takvih

Hajdukov trener nije potvrdio, ali ni odbacio mogućnost da u ljetnom prijelaznom roku dovede Zagrebova nogometaša Gabrijela Bobana. Kaže, zanimiljiv je, ali puno je zanimljivih igrača
Vidi originalni članak

Kalinić, Velasquez, Nižić, Bilji, Šimić, J. Bašić, Jefferson, Sušić, Vlašić, Bencun, Maloku, Radčenko, Mastelić, Velez, Arteaga i Ohandza. Ne, nije to sastav Hajduka koji će istrčati u Kranjčevićevoj protiv Zagreba, to je popis igrača na koje trener Hajduka Damir Burić iz raznoraznih razloga ne može računati.

- Puno utakmica tijekom sezone odrazilo se na stanje moje momčadi, tako da mi nedostaje jako puno igrača, a Zagrebu ćemo se suprotstaviti s mladima, osim Milića, svi ostali su rođeni 1995. ili kasnije. Zbog toga smo priključili Ismailija i Relotu iz druge momčadi te kadeta Josipa Maganjića rođenog 1999. godine. Bit će to plejada Hajdukove mladosti - kazao je Damir Burić, koji se nasmijao na pitanje tko će biti kapetan tako mlade momčadi.

- Iznandit ću vas, ali bit će to netko tko je to zaslužio svojim radom i odnosom tijekom cijele sezone.

Najvjerojatnije se radi o Tudoru ili Juranoviću, no to neće puno promijeniti na stvari. Očekivanja ostaju ista.

- Momci će imati maksimalnu podršku i slobodu, ali moraju se držati našeg stila i  organizacije igre. To su momci koji su ionako s nama, nadam se da će brzo shvatiti i naučiti neke stvari. Vjerujem u njih, jer očekuje nas neizvjesna utakmica u Zagrebu. Iako su oni ispali iz lige, ove su sezone imali neke začuđujuće rezultate, pobijedi su Split, s Dinamom odigrali 1-0... Oni su u stanju odigrati kvalitetnu utakmicu, jer tu su pravi igrači poput Kolingera, Bobana, Stepčića, Livakovića na golu - nabrajao je Burić, a na pitanje je li Boban u kombinacijama za dolazak u Hajduk, sad kad je dobio 10-15 milijuna kuna za pojačanja, zaključio:

- Boban je interesantan igrač, ali ima jako puno interesantnih igrača. Suma o kojoj se priča u javnosti tek treba biti potvrđena od NO-a, tek ćemo vidjeti s čim raspolažemo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • robert8 16.05.2016.

    Pa di su te pare koje Hajduk "ima",sve je jasno kada ste u zadnje 3-4 godine dovodili besplatno igrače iz nigerijske,venezuelanske 2. lige itd. Hajduk nije Dinamo da zna poslovati

  • bare000 13.05.2016.

    puno je tskvih al se nema para

  • kakogod 13.05.2016.

    Gabrijel Boban je jedna od opcija... Inače, najveći, najslavniji i najpopularniji hrvatski nogometni klub ima trenutno 37.344 evidentirana člana za 2016.god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare