Obavijesti

Sport

Komentari 23

Damir Burić: Gabrijel Boban? Zanimljiv je, ali puno je takvih

Damir Burić: Gabrijel Boban? Zanimljiv je, ali puno je takvih
1

Hajdukov trener nije potvrdio, ali ni odbacio mogućnost da u ljetnom prijelaznom roku dovede Zagrebova nogometaša Gabrijela Bobana. Kaže, zanimiljiv je, ali puno je zanimljivih igrača

VIDEO

Kalinić, Velasquez, Nižić, Bilji, Šimić, J. Bašić, Jefferson, Sušić, Vlašić, Bencun, Maloku, Radčenko, Mastelić, Velez, Arteaga i Ohandza. Ne, nije to sastav Hajduka koji će istrčati u Kranjčevićevoj protiv Zagreba, to je popis igrača na koje trener Hajduka Damir Burić iz raznoraznih razloga ne može računati.

- Puno utakmica tijekom sezone odrazilo se na stanje moje momčadi, tako da mi nedostaje jako puno igrača, a Zagrebu ćemo se suprotstaviti s mladima, osim Milića, svi ostali su rođeni 1995. ili kasnije. Zbog toga smo priključili Ismailija i Relotu iz druge momčadi te kadeta Josipa Maganjića rođenog 1999. godine. Bit će to plejada Hajdukove mladosti - kazao je Damir Burić, koji se nasmijao na pitanje tko će biti kapetan tako mlade momčadi.

- Iznandit ću vas, ali bit će to netko tko je to zaslužio svojim radom i odnosom tijekom cijele sezone.

Najvjerojatnije se radi o Tudoru ili Juranoviću, no to neće puno promijeniti na stvari. Očekivanja ostaju ista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Momci će imati maksimalnu podršku i slobodu, ali moraju se držati našeg stila i  organizacije igre. To su momci koji su ionako s nama, nadam se da će brzo shvatiti i naučiti neke stvari. Vjerujem u njih, jer očekuje nas neizvjesna utakmica u Zagrebu. Iako su oni ispali iz lige, ove su sezone imali neke začuđujuće rezultate, pobijedi su Split, s Dinamom odigrali 1-0... Oni su u stanju odigrati kvalitetnu utakmicu, jer tu su pravi igrači poput Kolingera, Bobana, Stepčića, Livakovića na golu - nabrajao je Burić, a na pitanje je li Boban u kombinacijama za dolazak u Hajduk, sad kad je dobio 10-15 milijuna kuna za pojačanja, zaključio:

- Boban je interesantan igrač, ali ima jako puno interesantnih igrača. Suma o kojoj se priča u javnosti tek treba biti potvrđena od NO-a, tek ćemo vidjeti s čim raspolažemo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića