To je to što me zanima!

Damir Kreilach rastura 'preko bare': Zabio kao Ibrahimović...

Hrvatski veznjak Damir Kreilach zabio je dva zlata vrijedna gola za svoj Real Salt Lake koji je u gostima kod Los Angelesa pobijedio s 3-2. Drugi njegov pogodak je bio spektakularan, u stilu najvećih majstora
Vidi originalni članak

Ma koji Ibrahimović!? Pravi majstor je hrvatski veznjak Damir Kreilach  koji igra odlično u MLS-u. Njegov Real Salt Lake je s 3-2 u gostima pobijedio FC Los Angeles u prvoj utakmici osmine finala doigravanja za prvaka, a bivši igrač Rijeke i Union Berlina je zabio dva gola.

Prvo je zabio u 21. minuti na asistenciju Brooksa Lennona, a drugi, fantastični, u 59. minuti lucidnim karate potezom. Domaći stoper je kratko loptu odbio glavom, a Kreilach ju je s ruba šesnaesterca sjajno pogodio s obje noge u zraku. Najbolje da pogledate sami.

 

Kreilach na kontu ima 14 golova ove sezone, a dodao je i četiri asistencije čime je potvrdio da je jedan od najkorisnijih igrača lige. U Salt Lakeu su sretni što imaju takvog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Le...Go... 02.11.2018.

    Da se bar pred kraj karijere vrati u Rijeku,njegov klub.

  • nikopolidis_71 02.11.2018.

    Konacno da ste se njega sjetili. Covjek rastura od kad je dosao u MLS i skoro svaki vikend daje po gol ili dva. Jako podcijenjen igrac

  • burek. 02.11.2018.

    Great pass!

Komentiraj...
Vidi sve komentare