To je to što me zanima!

Dan odluke: Meštrović odlučuje o sudbini Skendera u Osijeku

Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti utakmicu u kojoj smo dominirali 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, najavio je Skender sastanak
Vidi originalni članak

Jednom je rekao da mu je trenerski uzor Mauricio Pochettino, no rezultati Dine Skendera u Osijeku u posljednje vrijeme daleko su od onih Argentinca. Rezultatska kriza alarmirala je vrh kluba pa je predsjednik Ivan Meštrović osobno zatražio sastanak s trenerom gdje će donijeti konačnu odluku: iskazati mu povjerenje ili tražiti zamjenu.

Nakon što je Zoran Zekić napustio klupu 'bijelo-plavih', Skender je uspio izazvati trenutnu reakciju i njegov Osijek prošle sezone izgledao je poletno, tehnički potkovano i u stanju pobijediti svakoga. Dobio je priliku i postao prvi izbor na klupi kao Zekićev nasljednik.

POGLEDAJTE VIDEO: Predstavljanje Skendera na klupi Osijeka u ožujku 2019.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, ove sezone Osijek djeluje kao da može izgubiti i od samog sebe i to onda kada je utakmicu trebao pobijediti. Poraz preokretom od Lokomotive u 9. kolu HNL-a ispraznio je strpljenje čelnih ljudi pa je Meštrović doputovao u Osijek, a prema nekim informacijama vjeruje se da će doći do sporazumnog prekida ugovora.

- Nije mi jednostavno jasno kako smo uspjeli izgubiti ovu utakmicu u kojoj smo dominirali svih 90 minuta. Sramota me doći u Osijek, odmah nakon ove presice obavit ću razgovor s predsjednikom kluba, vidjeti što i kako dalje, jer je očigledno da nešto ne štima. Iako, istina je da nam je sreća ovoga puta potpuno okrenula leđa - rekao je Skender nakon utakmice u petak.

Već je sam početak sezone krenuo loše ispadanjem od CSKA Sofije u pretkolu Europske lige. Skender je dobio povjerenje opravdati angažman u HNL-u, međutim Osječani u posljednje tri utakmice nemaju pobjedu. Ustvari, u posljednjih pet imaju tri remija te po poraz i pobjedu. Lokomotiva ih je pobijedila u izravnom dvoboju za treće mjesto i preskočila na ljestvici.

Odluka predsjednika Meštrovića o ostanku ili smjeni Dine Skendera na klupi Osijeka bit će objavljena tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 21.09.2019.

    Skender je nikakav trener, ali realno gledajući tko je tu osim Marića igrač za veće klubove? Stvarno mislim da su oni ekipa koja je s Lokomotivom tu negdje. Oni mogu odigrati vrlo dobro u Osijeku protiv Dinama i Hajduka jer se na njih napale, ali realno gledajući limitirana momčad.

  • domagoj264 21.09.2019.

    Otkaz nema se tu šta raspravljat

  • Vladovladić_1 21.09.2019.

    Ima li neki Mađar da zna voditi ekipu, dovedite ga i onda još samo trebate žicu pomaknut južnije od Osijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare