To je to što me zanima!

Danas odluka: Gdje će igrati Dragovoljac? Siget ili Maksimir

Odjel za licenciranje danas odlučuje o sudbini Dragovoljca, ako im odbiju dati uvjet za stadion Stjepan Spajić, onda će 1. kolo protiv Lokomotive igrati na Maksimiru
Vidi originalni članak

Nakon dvije sezone pauze, Hrvatski dragovoljac vratio se u 1. HNL. U elitu se lakše vratio na terenu, nego za zelenim stolom.

Prvo im je Inter osporavao licencije, a kada su to prebrodili, stigli su novi problemi. Sada je upitno gdje će igrati domaće utakmice.

U Siget je stigla inspekcija, a zapisali su nekoliko problema. Nema staze za invalide i policiju, nedostaje fasada na svlačionicama, ali najveći problem je nepostojeća južna tribina.

Odjel za licenciranje danas odlučuje o sudbini Dragovoljca, ako im odbiju dati uvjet za stadion Stjepan Spajić, onda će utakmicu 1. kola u subotu protiv Lokomotive igrati na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • aaerts 10.07.2013.

    maximir je dinamov , ovi ostali nek si grade stadione , a ne bit krpelji

  • zooteh38 10.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • misterRF 10.07.2013.

    ma svi na maksimir.. ebo vas ker

Komentiraj...
Vidi sve komentare