To je to što me zanima!

WRC spektakl u Hrvatskoj: Evo gdje se u petak voze brzinci. Toyota prijavila samo dva auta

WRC vozači u četvrtak su odradili generalnu probu, odnosno takozvani "shakedown" u Okiću. Vozači su se predstavili kod zagrebačkih fontana, a danas počinje ono pravo...
Vidi originalni članak

Četvrta etapa Svjetskog prvenstva u reliju službeno je otvorena u četvrtak ceremonijalnim startom kod zagrebačkih fontana. WRC vozači u četvrtak su odradili generalnu probu, odnosno takozvani "shakedown" u Okiću na kojem je najbrže vrijeme ostvario aktualni svjetski prvak i pobjednik prošlogodišnje utrke u Hrvatskoj Kale Rovanperä

POGLEDAJTE CEREMONIJALNI START: 

 U četvrtak je održan i ceremonijalni start utrke kod zagrebačkih fontana. U prekrasnom ambijentu vozači su se predstavili pred nekoliko stotina gledatelja i tako službeno otvorili najveći sportski događaj u Hrvatskoj. Ono pravo počinje u danas. Prvi brzinski ispit počinje nešto poslije osam sati ujutro, a evo gdje će se sve voziti prvog dana utrke:

FOTOGALERIJA Zagrebačke fontane u bojama WRC-a. Masa ljudi pozdravila najveće svjetske reli zvijezde

Prvi brzinski ispit na relaciji Mali Lipovec – Smerovišće – Cerina – Šipački Breg – Dragonoš – Gluščić Breg – Svinjarići – Grdanjci počinje u 8 sati i 3 minute, a drugi u 14 sati i 45 minuta. Prometnice će na tom području stoga biti zatvorene za sav promet od 5 sati i 3 minute do 17.45.

IZA KULISA STARTA CROATIA RALLYJA I bivši 'vatreni' se pojavio na WRC spektaklu! 'Ovo je jedna od najemotivnijih utrka ikad...'

Treći brzinski ispit na relaciji Gabrovica – Stojdraga – Poklek – Novo Selo Žumberačko – Osunja – Budinjak – Gornja Vas – Hartje (Općina Žumberak) starta u 8 sati i 56 minuta, a četvrti u 15.38. Dio prometnica zato će za sav promet biti zatvoren između 5.56 i 18 sati i 38 minuta.

POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA NAJJEFTINIJI RALLY AUTOMOBIL: 

Prije i za vrijeme održavanja utrke promet će na prilaznim ulicama također biti otežan ili zatvoren. U suradnji s policijskim djelatnicima i sucima, kontrolirano će se propuštati promet za lokalno stanovništvo, piše Radio Samobor.

Svakako treba istaknuti i hvalevrijednu gestu Toyote koja je iz solidarnosti zbog smrti Craiga Breena prijavila samo dva automobila za utrku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miroljub1 21.04.2023.

    Normalno da to HTV ne prenosi i morati ćemo se snaći preko interneta sa neke strane stranice da doznamo rezultate , ili će to biti pročitano u dnevniku onako za 28 sekundi , da neće primjetiti i prepoznati voditelja koliko će se to brzo pročitati . Ali da je nogomet prenosili bi čak i iz WC kada igrači idu tamo .

  • željna svega 21.04.2023.

    ovo uzivo za gledat extra

Komentiraj...
Vidi sve komentare