To je to što me zanima!

Danci osvojili Wembley, Poljska riješila BiH za samo 12 minuta

Engleska je izgubila na domaćem terenu od Danske u susretu skupine 2 divizije A, a jedini pogodak na Wembleyju postigao je Eriksen iz kaznenog udarca. Poljska je s 3-0 dobila BiH, a sva tri gola zabili su Poljaci od 40. do 52. minute
Vidi originalni članak

Suparnici hrvatske nogometne reprezentacije u skupini D na Euru koji bi se trebao održati sljedećeg ljeta, Engleska i Češka, pretrpjeli su minimalne 0-1 poraze u svojim susretima 4. kola Lige nacija.

KALKULACIJE 'Vatreni' neće na Final Four, ali u idućem kolu mogu do ostanka

Engleska je izgubila na domaćem terenu od Danske u susretu skupine 2 divizije A, a jedini pogodak na Wembleyju postigao je Eriksen iz kaznenog udarca u 35. minuti. Danska i Engleska sada dijele drugo mjesto sa sedam bodova, dva manje od vodeće Belgije koja je s 2-1 slavila na Islandu (Saevarsson 17' - Lukaku 9', '38).

Češka je gostovala u Glasgowu kod Škotske, a domaća je reprezentacija do minimalne pobjede stigla pogotkom Frasera već u 6. minuti u susretu skupine 2 divizije B. Vodeća Škotska sada ima 10 bodova, četiri više od druge Češke.

KAKO SU IGRALI Domagoj Vida zakazao kod oba gola, Vlašić majstorski zabio, Kovačić odličan, Paša nije krilo

Upravo je Škotska jedan od dva preostala kandidata za posljednjeg sudionika skupine D na Euru. Drugi je Srbija koja je na gostovanju kod Turske u Istanbulu odigrala 2-2 u susretu skupine 3 divizije B. Srbija je povela 2-0 golovima Milinković-Savića (22) i Mitrovića (49-11m), a Turska je spasila bod preko Calhanoglua (57) i Tufana (76).

Od ostalih susreta u diviziji A zanimljivo je bilo u Italiji gdje je gostovala Nizozemska, a završilo je 1-1 (Pellegrini 16' - Van de Beek 25'). U istoj grupi Poljska je s 3-0 dobila BiH, a sva tri gola zabili su Poljaci od 40. do 52. minute, dvaput Lewandowski i Linetty.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brucka 15.10.2020.

    Nažalost BiH je igrala od 15te min sa 10 i to protiv 12 igrača!Sudija očito naklonjen iako je BiH igrala extra-igrač koji je spasio sve kritične lopte u prvim naletima Poljaka od sudije je nefer pocrvenio-dakle totalno nefer-u najmanju ruku su bili ako ne bolji na početku onda bar jednaki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare