To je to što me zanima!

Alves je kriv za silovanje! Mora u zatvor na četiri i pol godine

Dani Alves (40) optužen je da je 30. prosinca 2022. u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnjakinju, a sud je sad odlučio da je kriv
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Barcelone Dani Alves (40) kriv je za silovanje te je na sudu u Barceloni osuđen na četiri godine i šest mjeseci zatvora.

PRIJETI MU DEVET GODINA ZATVORA Dani Alves plakao na suđenju za silovanje: 'Ona je počela, nisam je udario, nisam nasilan čovjek'

POGLEDAJTE VIDEO: Dani Alves na suđenju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, tužiteljstvo je tvrdilo da je Alves na spomenuti datum pozvao žrtvu i njezine prijatelje, počastio ih pićem, a zatim djevojku odveo u WC kao jedini dio noćnog kluba koji nije bio pokriven kamerama. Navodno ju je tražio oralni seks, što je ona odbila pa ju je silovao. Djevojka je potom napustila klub, a incident je odmah prijavila policiji.

Sud je istaknuo da je bilo i ostalih dokaza osim žrtvinog svjedočenja, a ukazali su na to da je bila silovana. Brazilac je promijenio tri odvjetnika pa tvrdio da je bio previše pijan i nije znao što radi, a istaknuo da je djevojka prva počela i inicirala oralni seks. Tužiteljstvo je tražilo devet godina zatvora i odštetu od 150.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 22.02.2024.

    sta nisi reka ko Modric i svi navijaci nk kriminalnog ne sicam se

  • Pobjednik44 22.02.2024.

    Neymar je pametan. Ako sumnja da je sponzoruša onda skriveno snima. Onaj slucaj u 2019 je dobar dokaz, kad ga je zena napala.

  • aingemahtec 22.02.2024.

    Pazite dečki feminizam im je skršio mozak. Novci su im važniji od vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare