To je to što me zanima!

Dani Olmo je očarao Wengera, Arsenal će poslati ponudu?!

Izvori bliski klubu potvrdili su nam da su se iz Arsenala raspitivali o Olmu, ali eventualni transfer je ipak još daleko od realizacije. Za Danija Olma su se raspitivala još tri engleska kluba
Vidi originalni članak

Arsene Wenger je poznati ‘lovac’ na mlade talente diljem svijeta. Sad je francuski trener bacio oko na Dinamova Danija Olma. Španjolac je očarao Francuza i navodno bi Arsenal u Maksimir uskoro mogao poslati i službenu ponudu.

Izvori bliski klubu potvrdili su nam da su se iz Arsenala raspitivali o Olmu, ali eventualni transfer je ipak još daleko od realizacije. Za Olma su se raspitivala još tri engleska kluba, a mladi Španjolac uskoro bi, doznajemo, mogao dobiti i poziv iz U-21 “furije”.

Španjolci su ozbiljno shvatili činjenicu da bi Olmo nakon dobivanja našeg državljanstva mogao dobiti poziv da igra za Hrvatsku. Izgleda da su odlučili reagirati. Dinamovci danas počinju pripreme za drugi dio sezone.

Zasad je sigurno da u Maksimiru ostaje Marko Lešković jer je lider HNL-a odbio ponudu Slovana iz Bratislave. Dinamo će nekoliko dana trenirati u Zagrebu, a onda se putuje u Rovinj.

Mario Gavranović bit će na prvome treningu s momčadi. Trebao bi potpisati ugovor na tri godine i on će vjerojatno biti najveće zimsko pojačanje "modrih".

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mestar 05.01.2018.

    Koliki je to upitnik na naslovnici? prvo novorodenog Hrvata olmica treba progurat u reprezentaciju inace ce bit jos veci upitnik kako vrijeme odmice.

  • Tigar 74 04.01.2018.

    Teško je odolit, ali rano je. Sigurno će na posudbu a tamo treba proći proces prilagodbe, mijenjati navike..prekidati razvojni proces....čemu sve to? Neka nastavi ovako i ne treba se bojati, bit će ponuda, samo neka ga zdravlje posluži..

  • Pobotchnick Leeyoobo 04.01.2018.

    Pešić je otišao iz ajduka za 50 000 eura pa se vi sprdajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare