To je to što me zanima!

Dani Olmo! Katalonska čarolija na ZG pozornici... O, kakav gol!

Jednog je čuvara predbriblao, gurnuo loptu kroz noge Davidu Sigeru i poslao ga po ćevape koje Mađar još traži po Maksimiru, a onda ljevicom zavukao loptu iza Dibusza. Dani Olmo... Čudesni nogometaš
Vidi originalni članak

Ne tražite Davida Sigera na maksimirskom travnjaku. Čovjek je još u potrazi i za mrežicom koju mu je prodao Dani Olmo i za ćevapima po koje ga je poslao igrač za najveće nogometne pozornice.

Dani Olmo je - katalonska nogometna čarolija na svetom zagrebačkom travnjaku! Kakav je gol dečko zabio Ferencvarosu, kakve im je dvije finte prodao prije nego je zabio Denesu Dibuszu...

Jednog je čuvara predriblao, gurnuo loptu kroz noge Sigeru i bacio ga u dezorijentiranost, a onda ljevicom zavukao loptu iza Dibusza. Ge-ni-ja-lno! Dani Olmo... Čudesni nogometaš.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U utorak 6. kolovoza u 20 sati i 8 minuta cijena mu je narasla još bar 5 milijuna eura. U-21 prvak Europe sa Španjolskom i prvak Hrvatske s Dinamom, 21 godina, još dvije godine ugovora s Dinamom, a može igrati... A gdje god hoće.

Nema limita za Danija Olma! Nogometaša za kojeg se plaća ulaznica, igrača čiji se nogomet gleda s užitkom i čovjeka zbog kojeg David Siger pije lijek protiv mučnine 'u vožnji'. Ole, Olmo!

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 07.08.2019.

    Ne kužim niko ne spominje kako je Oršić odigrao najlošiju tekmu odkad u Dinamu....

  • otprije poznat policiji_811 07.08.2019.

    Čemu to ismijavanje protivnika, nije uopće duhovito, a pogotovo nije originalno. Možda je Sieger i otišao na ćevape, ali nam je prije toga uvalio gpl.

  • milimoji100 07.08.2019.

    Nema pritiska ako ne izgubis prvu utakmicu. 4:1 dinamo dobiva

Komentiraj...
Vidi sve komentare